Таро в съня, Сънят в Таро

  Използваме бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с употребата им. Детайли

  • Днес сънувах много странни неща, които не са много по темата, но 3тият сън беше как си говоря с Мона, и чувствам напрежение, от което се освобождавам, и ми е някак добре, и тя ми казва: "Ето, виждаш ли, добре си си, всичко ти е наред. Ето ти я Кулата с Ас пентакли, и имаш Силата да го понесеш", нещо такова, ама много шеговито го каза и много позитивно. Аз знаех, че не съм си теглила никакви карти, но все едно ако бях изтеглила, тези щяха да са.

   :D
   DIGNITY ALWAYS WIN.
  • Казуса от темата "Обичате ли някого" - да си представим, че човека, който обичаме умре. Насън го изживях:

   curi0us написа:

   Това го изпитах насън. Сънувах, че човек, който ме беше развълнувал/докоснал беше умрял. А исках толкова много неща да му кажа, така ме заболя, и ходих на гроба му, да му ги кажа посмъртно, а преди това се бях видяла с баща му, който беше необичайно развеселен. Странен сън. Та на гроба дойде момчето и се почувствах много глупаво, но и облекчена, че е жив и думите няма да са загубени, ще могат да бъдат чути.
   Преди това му се беше паднала комбинация Императрица+10 мечове.
   След като си видях момчето живо (той дойде сам на гроба си :O ), за да се "окаже", че е жив,
   сънят се премести с нова сюжетна линия. Аз и една моя колежка сме в офис на "гледачка". Аз стоя отстрани като свидетел, а колежката си слуша "прогнозата". Нямаше изтеглени карти като хартиени носители, но на стената в стаята имаше 3 плаща с изображения от Таро. Отново Императрица и 10 меча, а третата, завършваща, май беше 3 меча, но не съм на 100% сигурна, защото беше "размазана". Просто едно червено голямо петно.
   Гледачката казва на колежката ми "Бебето ти ще умре", а тя е просто шокирана, невярваща и отричаща. Казва й, че дори не го е родила, че още даже не е забременяла, нещо такова..


   Леко зловещ сън.

   Не е скорошен, но сега се осмелих да го споделя.

   Момчето, което почина на сън и после се възобнови, е това, за което ревах по темите, наистина ме беше развълнувал и не след дълго все пак бях истинска/искрена с него и му признах как се чувствам, освободих се.
   DIGNITY ALWAYS WIN.
  • Толкова отдавна не бях сънувала карти Таро, но днес на обедния ми сън се случи.
   Тази сутрин ме събудиха в 8 часа, не можах да заспя повече и започнах да си редя карти - Келтски кръст - на десета позиция беше 9 Пентакли . Доста мислих за нея и търсих повече информация за нея. Към 12 на обяд легнах да поспя и я сънувах - бях вътре в картата, всичко беше идентично като в картата, но живо. Жената беше в същата поза, но така сладко ми се усмихваше и смееше с един звънлив глас и кокетно. Загледах се в нея и започнах да приближавам към нея, но не вървейки а изправена и летейки, без да стъпвам по земята и останах много изненадана, като видях че това съм аз, само където в съня ми жената или по - точно аз, бях с черна коса прибрана в стил ретро. Бях безгрижна и толкова доволна, защото бях получила това, което съм искала, всичко, което ми е на сърце го имах. Чувствах лекота и безтегловност, удоволствие и в един момент, както се гледах и виждах себе си се слях със нея, жената в 9 Пентакли, т. е. - аз и се събудих, беше толкова истинско!
   Незнам, толкова дълго време не съм сънувала Таро, но може би това, че мислих върху картата 9 Пентакли, какво иска да ми каже, се появи в съня ми. Често ми се пада от няколко дена, по определен въпрос, по който съм много притеснена и не виждам начин да се оправят нещата, но този сън сякаш ми показва, че все пак нещата ще станат, така както искам и се надявам и ще съм щастлива от това.
  • Сега виждам темата,а може би е навреме.
   Преди 2 вечери разбрах,че скъп човек страда от алкохолизъм.Тежко ми е,много го мисля,търся лечения-въпреки че съм наясно,че той не желае дори да ме погледне.Още същата вечер в малкото време,когато съм спала сънувах Крал пентакли.Качвам се на тия надуваемите замъци,дето на тях скачат децата и гледам Крал пентакли.В ръката ми е и го гледам,усещах очертанията на картата,температурата/топла/.Сънувам,събуждам се/кърмя бебето/,заспивам и пак тая карта.
   Често,когато тегля карти за този човек излиза Кралица пентакли,едва ли има връзка,но все пак..
  • I Will Survive написа:

   Сега виждам темата,а може би е навреме.
   Преди 2 вечери разбрах,че скъп човек страда от алкохолизъм.Тежко ми е,много го мисля,търся лечения-въпреки че съм наясно,че той не желае дори да ме погледне.Още същата вечер в малкото време,когато съм спала сънувах Крал пентакли.Качвам се на тия надуваемите замъци,дето на тях скачат децата и гледам Крал пентакли.В ръката ми е и го гледам,усещах очертанията на картата,температурата/топла/.Сънувам,събуждам се/кърмя бебето/,заспивам и пак тая карта.
   Често,когато тегля карти за този човек излиза Кралица пентакли,едва ли има връзка,но все пак..
   Пряка проекция, търсиш стабилност и затова сънуваш Крал пентакли и Кралица пентакли.
   Но има и още нещо: не знам какво ти е отношението към Бог, но очевидно не е никак добро, затова търсиш и силна фигура, освен това, отново по тази "божествена" родителска линия, имаш и тежки лични отношения с ролята на бащата, на своя баща конкретно.
   Зад един Крал пентакли, винаги неминуемо присъства и дълбоко чувство за вина. У онзи, който го търси, у питащият картите. Чакаш спасение отвън, поне сега-засега.
   Stay soft. It looks beautiful on you.
  • Не вярвам в Господ-изобщо не понасям попове,църкви,църковни обреди.Кръстена съм като дете и като се сетя се ядосвам здраво.

   С баща ми сме тежки характери.Два остри камъка брашно не мелят. Не се разбираме,различни сме,..дълга тема.Искам стабилни отношения,да,аз не го крия.Ако поне едно нещо е "сигурно" бих се чувствала по-спокойна.
  • Пак си сънувах картите.Сънувам,че карам колело на една от улиците в Костенец,държа картите в една ръка,обаче ги изпуснах и се разпиляха.Веднага спрях и се втурнах да си ги събера,навирах се между ръждясали тръби,бурени,но си ги събрах.Бяха много мръсни и ми беше много кофти,че са в това състояние.
  • Онази вечер сънувах Кулата. Или по-скоро бях вътре в нея, тя се разпадаше, а аз трябваше да се хвърля през парапета и да полетя.
   Знаех, че мога, но ме беше адски страх, нищо че знаех, че е сън и че мога да летя.
   Накрая намах избор и скочих, а всичко около мен се разпадна.
   Държах се за една буца пръст и тя също се разпадна, заедно с земята, всичко се срина, а после не помня.
   Нищо.

   Всеки ден се уча да бъда неграмотна по твоята азбука.
  • Аз винаги (или почти!), нося Таро в дамската ми чанта.

   Сънувам, че тя е подгизнала, че картите ми са мокри и изхабени, приличаха като тези на приятелка - много използвани. Знам, че се сещаш:)

   Тръгнах да ги редя, така че да ги изсуша добре. Изглеждаха "повредени", ал