Таро в съня, Сънят в Таро

  Използваме бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с употребата им. Детайли

  • Днес сънувах много странни неща, които не са много по темата, но 3тият сън беше как си говоря с Мона, и чувствам напрежение, от което се освобождавам, и ми е някак добре, и тя ми казва: "Ето, виждаш ли, добре си си, всичко ти е наред. Ето ти я Кулата с Ас пентакли, и имаш Силата да го понесеш", нещо такова, ама много шеговито го каза и много позитивно. Аз знаех, че не съм си теглила никакви карти, но все едно ако бях изтеглила, тези щяха да са.

   :D
   DIGNITY ALWAYS WIN.
  • Казуса от темата "Обичате ли някого" - да си представим, че човека, който обичаме умре. Насън го изживях:

   curi0us написа:

   Това го изпитах насън. Сънувах, че човек, който ме беше развълнувал/докоснал беше умрял. А исках толкова много неща да му кажа, така ме заболя, и ходих на гроба му, да му ги кажа посмъртно, а преди това се бях видяла с баща му, който беше необичайно развеселен. Странен сън. Та на гроба дойде момчето и се почувствах много глупаво, но и облекчена, че е жив и думите няма да са загубени, ще могат да бъдат чути.
   Преди това му се беше паднала комбинация Императрица+10 мечове.
   След като си видях момчето живо (той дойде сам на гроба си :O ), за да се "окаже", че е жив,
   сънят се премести с нова сюжетна линия. Аз и една моя колежка сме в офис на "гледачка". Аз стоя отстрани като свидетел, а колежката си слуша "прогнозата". Нямаше изтеглени карти като хартиени носители, но на стената в стаята имаше 3 плаща с изображения от Таро. Отново Императрица и 10 меча, а третата, завършваща, май беше 3 меча, но не съм на 100% сигурна, защото беше "размазана". Просто едно червено голямо петно.
   Гледачката казва на колежката ми "Бебето ти ще умре", а тя е просто шокирана, невярваща и отричаща. Казва й, че дори не го е родила, че още даже не е забременяла, нещо такова..


   Леко зловещ сън.

   Не е скорошен, но сега се осмелих да го споделя.

   Момчето, което почина на сън и после се възобнови, е това, за което ревах по темите, наистина ме беше развълнувал и не след дълго все пак бях истинска/искрена с него и му признах как се чувствам, освободих се.
   DIGNITY ALWAYS WIN.
  • Толкова отдавна не бях сънувала карти Таро, но днес на обедния ми сън се случи.
   Тази сутрин ме събудиха в 8 часа, не можах да заспя повече и започнах да си редя карти - Келтски кръст - на десета позиция беше 9 Пентакли . Доста мислих за нея и търсих повече информация за нея. Към 12 на обяд легнах да поспя и я сънувах - бях вътре в картата, всичко беше идентично като в картата, но живо. Жената беше в същата поза, но така сладко ми се усмихваше и смееше с един звънлив глас и кокетно. Загледах се в нея и започнах да приближавам към нея, но не вървейки а изправена и летейки, без да стъпвам по земята и останах много изненадана, като видях че това съм аз, само където в съня ми жената или по - точно аз, бях с черна коса прибрана в стил ретро. Бях безгрижна и толкова доволна, защото бях получила това, което съм искала, всичко, което ми е на сърце го имах. Чувствах лекота и безтегловност, удоволствие и в един момент, както се гледах и виждах себе си се слях със нея, жената в 9 Пентакли, т. е. - аз и се събудих, беше толкова истинско!
   Незнам, толкова дълго време не съм сънувала Таро, но може би това, че мислих върху картата 9 Пентакли, какво иска да ми каже, се появи в съня ми. Често ми се пада от няколко дена, по определен въпрос, по който съм много притеснена и не виждам начин да се оправят нещата, но този сън сякаш ми показва, че все пак нещата ще станат, така както искам и се надявам и ще съм щастлива от това.
  • Сега виждам темата,а може би е навреме.
   Преди 2 вечери разбрах,че скъп човек страда от алкохолизъм.Тежко ми е,много го мисля,търся лечения-въпреки че съм наясно,че той не желае дори да ме погледне.Още същата вечер в малкото време,когато съм спала сънувах Крал пентакли.Качвам се на тия надуваемите замъци,дето на тях скачат децата и гледам Крал пентакли.В ръката ми е и го гледам,усещах очертанията на картата,температурата/топла/.Сънувам,събуждам се/кърмя бебето/,заспивам и пак тая карта.
   Често,когато тегля карти за този човек излиза Кралица пентакли,едва ли има връзка,но все пак..
  • I Will Survive написа:

   Сега виждам темата,а може би е навреме.
   Преди 2 вечери разбрах,че скъп човек страда от алкохолизъм.Тежко ми е,много го мисля,търся лечения-въпреки че съм наясно,че той не желае дори да ме погледне.Още същата вечер в малкото време,когато съм спала сънувах Крал пентакли.Качвам се на тия надуваемите замъци,дето на тях скачат децата и гледам Крал пентакли.В ръката ми е и го гледам,усещах очертанията на картата,температурата/топла/.Сънувам,събуждам се/кърмя бебето/,заспивам и пак тая карта.
   Често,когато тегля карти за този човек излиза Кралица пентакли,едва ли има връзка,но все пак..
   Пряка проекция, търсиш стабилност и затова сънуваш Крал пентакли и Кралица пентакли.
   Но има и още нещо: не знам какво ти е отношението към Бог, но очевидно не е никак добро, затова търсиш и силна фигура, освен това, отново по тази "божествена" родителска линия, имаш и тежки лични отношения с ролята на бащата, на своя баща конкретно.
   Зад един Крал пентакли, винаги неминуемо присъства и дълбоко чувство за вина. У онзи, който го търси, у питащият картите. Чакаш спасение отвън, поне сега-засега.
   Copyright © 2015 Mona Vendor. Всички права запазени.
  • Не вярвам в Господ-изобщо не понасям попове,църкви,църковни обреди.Кръстена съм като дете и като се сетя се ядосвам здраво.

   С баща ми сме тежки характери.Два остри камъка брашно не мелят. Не се разбираме,различни сме,..дълга тема.Искам стабилни отношения,да,аз не го крия.Ако поне едно нещо е "сигурно" бих се чувствала по-спокойна.
  • Пак си сънувах картите.Сънувам,че карам колело на една от улиците в Костенец,държа картите в една ръка,обаче ги изпуснах и се разпиляха.Веднага спрях и се втурнах да си ги събера,навирах се между ръждясали тръби,бурени,но си ги събрах.Бяха много мръсни и ми беше много кофти,че са в това състояние.
  • Онази вечер сънувах Кулата. Или по-скоро бях вътре в нея, тя се разпадаше, а аз трябваше да се хвърля през парапета и да полетя.
   Знаех, че мога, но ме беше адски страх, нищо че знаех, че е сън и че мога да летя.
   Накрая намах избор и скочих, а всичко около мен се разпадна.
   Държах се за една буца пръст и тя също се разпадна, заедно с земята, всичко се срина, а после не помня.
   Нищо.

   Всеки ден се уча да бъда неграмотна по твоята азбука.
  • Аз винаги (или почти!), нося Таро в дамската ми чанта.

   Сънувам, че тя е подгизнала, че картите ми са мокри и изхабени, приличаха като тези на приятелка - много използвани. Знам, че се сещаш:)

   Тръгнах да ги редя, така че да ги изсуша добре. Изглеждаха "повредени", ала се радвах, че са попили история.
   Една по една ги нареждах да съхнат, бях в някакво барче, не бях у дома си, на всяка търсих подходящо сухо място, а някои, не знам защо, ги оставят върху лед (висулки, лед.. по някои рафтове на бара).

   Незнайно се озовах в книжарница Orange и търсих колода Артурово таро. Исках да покажа на приятелка. Бях с някакви кифли в магазина, уж това ми бяха приятелките, три силиконови жени с надути устни, бюстове и екстеншъни и ми беше много странно, че съм излязла с такъв тип момичета. Говореха само глупости.

   Внезапно пак бях в бара, сама, а това барче беше някак антично, артистично, с много дърво в интериора и изкуство. Прибрах си картите. Започнах да ги броя. Не бяха 78. Не знаех къде са останалите, бях ги изгубила. В съня усетих ужасяваща паника, в съня си спомних за историята на Мона за нейните изгубени карти едно време.

   Върнах се в онази книжарница. Бях забравила, много странно как??!!!, част от колодата си там. Просто ме чакаше на пода, а работещите там бяха достатъчно любезни, да кажат, "Ами това май е ваше. Чудехме се на кой е, стоят от дни така, решихме да не ги изхвърляме". Взех си ги. Не беше моята си жълта колода, беше Артурово таро, наполовина пълна кутия.

   Успях да събера всичките си карти. Сънят завърши с хепи енд. Смесиха ми се оръфаните карти (ти знаеш, твоите), с моите. Радвах се.
   DIGNITY ALWAYS WIN.