Не мисля.
А и споменах Таро, не книги по принцип. Споменах книги за Таро.
А и споменах Таро, не книги по принцип. Споменах книги за Таро.
Stay soft. It looks beautiful on you.
Използваме бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с употребата им. Детайли
Не смятам да ставам обстоятелствена, писала съм го преди 7 години.Josephine написа:
Защо смяташ , че всичко ,което пише в книгите за Таро е абсолютна лъжа .?!
Сега пък не поглеждаш, уточни се накрая. И наистина попълни теста, ще ти е полезен.Josephine написа:
Има много още какво да науча .Не мисля , че правя точни прогностики. И това е защото не поглеждам в книжките .
curi0us написа:
Сега зорът е в най-скоро време да се сдобия с колодата на Уейт, просто съм си навила на пръстта, че искам с нея и това е
curi0us написа:
Досега само с Артуровото и трудно може да се нарече работа.Това е единствената ми колода, подарена.
Но не я харесвам и това като че ли се отразява и на "гледанията". Не ми харесват изображенията, като цяло не съм фен на тази легенда и така... Просто трудно ме спечелва, но се отнасям с уважение - в крайна сметка ми "служи", помага ми...
За Уейт знам, че е най-предпочитаната за начинаещи в Таро. Определено ще ходя да си купувам скоро!
Марсилкото таро имах удоволствието да го видя в Музея на картите, в Търнхаут.
curi0us написа:
Досега само с Артуровото и трудно може да се нарече работа.Това е единствената ми колода, подарена.
Но не я харесвам и това като че ли се отразява и на "гледанията". Не ми харесват изображенията, като цяло не съм фен на тази легенда и така... Просто трудно ме спечелва, но се отнасям с уважение - в крайна сметка ми "служи", помага ми...
За Уейт знам, че е най-предпочитаната за начинаещи в Таро. Определено ще ходя да си купувам скоро!
Марсилкото таро имах удоволствието да го видя в Музея на картите, в Търнхаут.![]()
curi0us написа:
Josephine, аз просто харесвам колодата на Уейт, не се влияя единствено от това кой какво е казал за нея, просто искрено ми харесва и искам да я имам, мисля за нея постоянно и т.н.
Мона, не исках да прозвучи така, все едно не е добра колода, просто нещо не ми харесва в нея, сякаш аз съм се заинатила да не я приемам. Разбира се, може да се мисли и по това, какво толкова не й харесвам, защо се запъвам да работя с нея (като желание, техниката я остави, че я нямам никаква).
Но да не забравяме, че не съм я избирала и аз, просто я получих, това е подарък.
Mona написа:
Нормално, не можеш да се припознаеш във всичко. Има привличане към нещо или няма, но то не идва от колодата, а от нашите сигнали. Картите нямат общо с това.curi0us написа:
Josephine, аз просто харесвам колодата на Уейт, не се влияя единствено от това кой какво е казал за нея, просто искрено ми харесва и искам да я имам, мисля за нея постоянно и т.н.
Мона, не исках да прозвучи така, все едно не е добра колода, просто нещо не ми харесва в нея, сякаш аз съм се заинатила да не я приемам. Разбира се, може да се мисли и по това, какво толкова не й харесвам, защо се запъвам да работя с нея (като желание, техниката я остави, че я нямам никаква).
Но да не забравяме, че не съм я избирала и аз, просто я получих, това е подарък.
curi0us написа:
Как започнах - подарено тесте от приятелка + книгата, вървяща към тестето.