Таро и Работа

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Х ще се върне ли на работа на старото си работно място?

   Глупак, 4 жезли, 9 пентакли

   Преди това изпадат 6 чаши и 9 чаши в чифт.


   Имам предчувствие, че ще се върне. Това е нещо, което аз силно не искам да се случи, защото не мога да понасям този човек, не мога да работя с него, органически непоносим ми е. (Да, знам, че е само мой този проблем и изцяло личен; Знам също, че за да вади такава реакция от мен, очевидно има нещо, по което да си приличаме ). Като гледам картите обаче, моите страхове няма да се оправдаят. Човекът няма да се върне, не би трябвало, с тази 1ва карта Глупак. Но навъртането й и влиянието й са неизбежни, 9 пентакли не е случайна карта.
   DIGNITY ALWAYS WIN.
  • О. ще започне ли работа в скоро време?

   6 Пентакли - 8 Жезли -10 Пентакли

   О е в трудно положение, няма работа, финансово е зле.
   Картите ме зарадваха, ще получи предложение и според мен бързо ще се развият нещата при него по 8 Жезли, което ще доведе до финансова стабилности удовлетворение.
   Казах му, но човека е толкова отчаян, че не вярва може да се случи подобно нещо.
   Земя-огън-земя, 8 Жезли е между две стабилни карти и материални карти.
   Очертава се хубаво време за човека, мнения?
  • Имам голямо желание да започна да се занимавам с моето хоби да рисувам еърху всичко, камъчета, дървени летви, чаши, абе всичко, върху което може. Така или иначе съм бременна имам много време да се занимавам с любимото си занимание. Но си мислех и да ги пускам да се продават в сайтове.
   Въпросът ми е, дали ще имам финансови постъпкения, ще се продават ли?

   Сила-10 Пентакли -7 Чаши

   :D Мечтите са безплатни. Ами много ясно, че само със стоене и мечтаене, нищо няма да стане :D
   Реално да, всичко се върти в главата ми и много летя в облаците, но както и сами виждате, друго няма.
   Без действия, без да запретна ръкави няма да стане. Според мен картите описват няколко неща- вижда се затрудненото ми финансово състояние и мечтите ми за много пари :D , картите показват, също бездействието ми до сега. ( Вече поръчах боите и четките си от България).
   Тук 10 Пентакли, поправете ме, ако греша или се подвеждам, показват ли по една тънка лайсна, че тази дейност е печеливша, в смисъл доходоносна, в никакъв случай не казвам лесна, но само ако се действа и работи за това? Или 7 Чаши просто тотално разваля нещата , в случая и тази "тънката лайсна" и пак си въобразявам?
   Иначе идеи имам толкова много... :D
  • 9 Жезли 10 Жезли Колесница

   Ще започна ли работа в ресторанта в Брейзах?

   Теглена е в четвъртък комбинацията. Доста се бях чудила какво ми казва Колесница тук. Искате ли да се пробвате, аз после да обясня :)
   Картите ми дават отговор, но и казват също защо ще стане еди как си.
  • kolevaani1 wrote:

   9 Жезли 10 Жезли Колесница

   Ще започна ли работа в ресторанта в Брейзах?

   Теглена е в четвъртък комбинацията. Доста се бях чудила какво ми казва Колесница тук. Искате ли да се пробвате, аз после да обясня :)
   Картите ми дават отговор, но и казват също защо ще стане еди как си.
   Мисля, че ще започнеш работа, дори с Колесницата може да ти предложат по- хубава длъжност.
   Нима животът не е само капчица роса?
   La vie en rose
  • Армид, само ти си писала, за което ти благодаря ^^
   Сега какво стана, отидох на работа, но с доста предпазливост, в смисъл работила съм при този шеф и не бях особено очарована и имах едно наум, някак стоях на щрек и бях предубедена отначало. Освен това си имах притеснението, че съм бременна, а той не знае. Трябваше да крия и това някак ме държеше в ступор и притеснена. Това много добре го описва първата карта.
   В съчетание 9 Жезли с 10 Жезли показва и напрежението в мен. Отделно това 10 Жезли описва как се разви за мен това време там, нямаше свършване сякаш, увидя ми се, бременна, умората ме налегна, права от 18:00 часа до 00:00 часа, отделно нова работа, нови хора. Трудно ми беше, изморих се да стоя права, корема ме заболя, гърба, кръста, абе чудо едвам изтиках смяната, а иначе трябва 8 часа на крак да съм и на всичкото отгоре на бара, където бях има отворена врата към кухнята и отсреща за навън, на такова течение бях подложена, нямам думи, наистина ми беше трудно.
   На работа ме взеха, само трябваше аз да се съглася, нооооо на следващия ден аз не можех да мръдна, повръщах , изтощена, главоболие, което започна от нощта, в 4 се събудих инне можах да заспя, бях по зле от парцал. Може да съм настинала от течението, но най-вече се преуморих, това стоене на кракмме уби и толкова часа.
   Колесница /Отпътуването на героя, тук ми казва, ок на работа ще започнеш, но ти решаваш дали ще останеш, имаш тази възможност и опция, но ти сама ще се оттеглиш, откажеш и това решение идва от първите две особено -втората карта. Няма да искаш сама, ще си "биеш камшика" :D в случая ми идва като " Оттеглянето на героя ".
   Признах на шефа, че съм бременна, писах му, не искам да съм некоректна. Той каза, чв ще приказваме. Не ме спрянот работа, явно, както казваш Армид, може да ми предложи друга работа, която е съобразена с това, че дъм бременна, но рабората е там, че аз не искам, аз решавам това, аз се отказвам.
   Мисля, че комбинацията е много поучителна.
  • Наскоро дойде нов колега от провинцията. От началото е доста мълчалив, затворен. Беше ми малко съмнителен още когато се представи, на няколко пъти го хванах да послъгва за себе си, върти се тайнствено насам-натам, подслушва. Усещам, че не може да му се има доверие. Принципно нямам предразсъдъци към хората, но нещо в този човек не ми дава мира. Не е това, за което се представя.

   Какво трябва да знам за С. ? Силата, 5 жезли, 8 чаши

   Този човек се опитва всячески да избяга от миналото. Отгоре на всичкото има и много ограничения и комплекси. Бори се със себе си. Няма някакви гадни мечове, Дявол.. не мисли злото на някого, не е интригант, просто си има негови лични проблеми. Може би му се иска да започне на чисто, но не му е лесно. (5 жезли и 8 чаши) Затова и лъже. Предстои му тепърва да се сбогува с миналото и старата среда, предполагам е и самотен по 8 чаши. Трябва да превъзмогне себе си и ограниченията, които сам си поставя(Силата). Няма да се учудя, ако идването му в София е именно с тази цел, искал е да направи промяна и да се махне.

   Не мисля, че има повод за притеснение, едва ли има нещо наум с тези лъжи.

   The post was edited 1 time, last by Moon ().

  • Moon wrote:

   Какво трябва да знам за С. ? Силата, 5 жезли, 8 чаши
   Според мен е манипулатор и иска да владее другите - да ги организира и използва за собствени облаги.

   Силата много обича да владее положението, а 5-те Жезъла са хората около него, които смята, че може да овладее и насочи. Много вероятно да умее да манипулира на емоционално ниво заради по-високите чаши.
  • Moon wrote:

   Какво трябва да знам за С. ? Силата, 5 жезли, 8 чаши
   Мисля,че това което трябва да знаеш за С. е, че това е човек който игнорира критиките, действа на периоди, по принцип има враждебно отношение, но той си има и конфликт със самия себе си, така че това е нормално. Изпълнението на задачите му носят вътрешно напрежение, но това не му пречи да си държи на неговото дори и да не е прав. Според мен в момента се опитва да се отърве от нещо. Може и от вреден навик. Какво е семейното му положение? Нищо чудно да е: изоставено.
   Общо взето плува в собствен сос.
   Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
  • Ceca wrote:

   Moon wrote:

   Какво трябва да знам за С. ? Силата, 5 жезли, 8 чаши
   Мисля,че това което трябва да знаеш за С. е, че това е човек който игнорира критиките, действа на периоди, по принцип има враждебно отношение, но той си има и конфликт със самия себе си, така че това е нормално. Изпълнението на задачите му носят вътрешно напрежение, но това не му пречи да си държи на неговото дори и да не е прав. Според мен в момента се опитва да се отърве от нещо. Може и от вреден навик. Какво е семейното му положение? Нищо чудно да е: изоставено.Общо взето плува в собствен сос.
   Супер анализ, Цеца!

   Абсолютно такова е поведението му. Спори, все е на контра, само той е прав, а е очевидно за всички, че не е така. Когато разбрахме, че идва от далече, всички се опитахме да го приобщим, да общуваме повече с него, защото и друг път сме имали нови попълнения от друг град и на човек му се струпва повечко, когато смени всичко. Този обаче се държи все едно той си държи всичко под контрол, няма нужда от рамото на екипа и постоянно е сам. Дори когато му се предложи помощ за нещо, не, сам ще се оправя.

   За семейно положение не знам, но нито веднъж не е споменал близки, семейство.Не е женен. Живеел сам на квартира. Общо взето едно тайнствено такова, неизяснено. Голям изолатор е и всички му се чудят. Едно такова привличане на внимание с ирационални действия, когато го получи, го отблъсква. В началото решихме, че му е трудно да се приобщи и го жалехме бая, обаче мен сериозно започна да ме изнервя. Не е наясно със себе си човека. Няма и как да се разбере много за него като не иска да говори въобще.

   От самото начало имам чувството, че бяга от нещо. Май от себе си.

   The post was edited 1 time, last by Moon ().

  • Ще намеря ли подходяща жена за работа до 2 дни?

   9 пентакли - 6 меча - 8 жезли

   Ето я, идва, идва...
   Чакам утре курса, да видя дали съм права :)
   9 пентакли и 6 меча ми показва, че ето, идва подходящия човек, обаче 8 жели ми е малко измамна, непостоянна. И затова, не мога да съм сигурна.
   Нима животът не е само капчица роса?
   La vie en rose
  • Ще ме вземат ли на работа от една платформа? (става дума да взимам допълнително часове работа извън основната ми)

   Жрица, Сила, Крал жезли

   Уау :D
   Какви карти за работа само.. Много статично.
   Но се вижда, че имам паричен проблем, бих казала недостиг на средства повече, отколкото "проблем" в истинския смисъл на думата.
   Честно казано мисля, че ще ме извикат на интервю, но какво ще стане там вече, не е ясно.
   DIGNITY ALWAYS WIN.
  • Здравейте,момичета.Ще пусна две комбинации от преди два дни касаещи книгата ми.

   Ще се осъществи ли бизнеса с дадената фирма?
   1.Рицар Мечове 2.Паж Мечове 3.4 Пентакли
   Много мечове,много нещо.С дадената фирма сме общували и окончателен отговор не са ми дали.Цялата идея е да закупят бройки от книгата и да я включат в техните ежемесечни абонаментни кутии.По пътят на логиката с тези мечове разговорите между нас ще бъдат директни,право по темата и без заобиколки.По Паж мечове си мисля,че може да се свържат с мен за още информация.4 пентакли си го препращам право към финансовата сфера и си мисля,че някой ще остане неудовлетворен.

   Вторият въпрос касае една книжарница.
   Ще заредят ли книжарницата с книгата ?
   1.Кралица Мечове 2.10 Чаши 3.Крал Пентакли
   Отново имаме мечове и пентакли с единствената разлика 10 чаши по средата.Не мога да си обясня каква спойка е точно тази десятка между краля и кралицата? Навързвам нещата така ,че отговарящите за зареждането трябва да говорят с издателството/това по кралицата и краля-високи дворцови/ и не съм сигурна,че захаросаните думи/10 чаши/ ще са достатъчни.Но тая малка надежда с Крал Пентакли на трета позиция.

   Ако на някой му хрумва нещо като гледа тези комбинации ще съм му много благодарна ако се включи. :)
  • moonlover wrote:

   Ще се осъществи ли бизнеса с дадената фирма?
   1.Рицар Мечове 2.Паж Мечове 3.4 Пентакли
   Рицар меч+Паж меч и 4 пентакли
   По тази комбинация виждам бизнес само за едната страна :) Т.е няма равнопоставеност между страните. С 4 пентакли те поставят в ситуация на Дон Кихот с вятърните мелници. Желанието и ентусиазма срещат една непробиваема крепост.


   moonlover wrote:

   Вторият въпрос касае една книжарница.
   Ще заредят ли книжарницата с книгата ?
   1.Кралица Мечове 2.10 Чаши 3.Крал Пентакли
   Тук, според мен ако искаш нещата да се случат, трябва да откриеш кой взима решенията и да проявичш лично любезно отношение към него/нея.
   Нима животът не е само капчица роса?
   La vie en rose
  • Armid wrote:

   moonlover wrote:

   Ще се осъществи ли бизнеса с дадената фирма?
   1.Рицар Мечове 2.Паж Мечове 3.4 Пентакли
   Рицар меч+Паж меч и 4 пентаклиПо тази комбинация виждам бизнес само за едната страна :) Т.е няма равнопоставеност между страните. С 4 пентакли те поставят в ситуация на Дон Кихот с вятърните мелници. Желанието и ентусиазма срещат една непробиваема крепост.


   moonlover wrote:

   Вторият въпрос касае една книжарница.
   Ще заредят ли книжарницата с книгата ?
   1.Кралица Мечове 2.10 Чаши 3.Крал Пентакли
   Тук, според мен ако искаш нещата да се случат, трябва да откриеш кой взима решенията и да проявичш лично любезно отношение към него/нея.
   Армид ,благодаря за отговора!! По първата комбинация ме накара да погледна ситуацията от друг ъгъл.Радвам се за това,те не са единствената фирма,които правят тези абонаментни кутии.Със сигурност няма да те откажа.
   По втората комбинация ,аз ходих лично до книжарницата и говорих с управителката и тя ми даде координатите на мъжа,който отговаря за зареждане.След което ,ходих до София,свързах се с моите издатели говорих с тях и им дадох координатите.Те казаха,че ще се погрижат.За съжаление мина една седмица и нищо..
   А бе здраве да е! Още веднъж мерси. :)
  • Човек ще си намери ли работа в родния си край до 3м?

   4 чаши, Глупак, 2 меча


   Става дума за човек, който не е от София, но работи тук от 2-3 години, и иска да се прибира по родния си град. Мъж над 50 е.

   Не смятам, че с тия жалки карти ще си намери нещо.
   Може би ще изскочи нещо, но ще е много компромисно и до последно ще се чуди.
   Общо взето щукнало му е нещо на чвека и това е.
   DIGNITY ALWAYS WIN.
  • curi0us wrote:

   Човек ще си намери ли работа в родния си край до 3м?

   4 чаши, Глупак, 2 меча


   Става дума за човек, който не е от София, но работи тук от 2-3 години, и иска да се прибира по родния си град. Мъж над 50 е.

   Не смятам, че с тия жалки карти ще си намери нещо.
   Може би ще изскочи нещо, но ще е много компромисно и до последно ще се чуди.
   Общо взето щукнало му е нещо на чвека и това е.
   Според мен може и да го обмисля, но ще се примири с положението в крайна сметка. Неудовлетворен е и не му е добре по 4 чаши, предполагам отдавна и се опитва да направи промяна, но твърде лековерно. По Глупакът очакванията му са твърде наивни, мисли, че лесно ще стане сигурно. 2 меча вещае само примирение и обмисляне , реалзация на намеренията и аз не виждам. Не е много наясно какво иска май.