Картите си кореспондират по-скоро с емоционалното ти състояние и може би донякъде съпротивата да напуснеш, страха от промяна.
DIGNITY ALWAYS WIN.
Използваме бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с употребата им. Детайли
LaVerite написа:
Момичета, според вас коя от двете жени ще вземат за свободното място?
Б.Ф
КРАЛИЦА ЖЕЗЛИ + ВИСШАТА ЖРИЦА + 6 ЖЕЗЛИ
К.Б
2 ЖЕЗЛИ+ РИЦАР ЧАШИ + 10 ЖЕЗЛИ
При всички положения втората няма никакъв шанс. 2 ЖЕЗЛИ описват малката възможност да е тя, нещата за нея ще завършат с напрежение и гняв по 10 жезли. С тези чаши дори си мисля, че изобщо няма да вземат на сериозно кандидатурата и.
При първата успехът според мен ще е на 100%. Кралица жезли+ Висшата жрица ми е все едно е мобилизирала силите си и е показала най-доброто от себе си на интервюто. И с 6 жезли като завършваща карта- триумфът е за нея.
LaVerite написа:
Ще повишат ли жена в работата до 3 месеца?
10 ЖЕЗЛИ ЖРЕЦА 2 ЖЕЗЛИ
ще започне ли работа в нова фирма до 3 месеца?
СВЕТЪТ 3 ЧАШИ 9 МЕЧА
kalina__88 написа:
Здравейте! От дълго време си търся работа и не ми се получава. Ще успея ли в скоро време да си намеря?
Isis написа:
Здравейте! Пак съм на тема работа с комбинация ,в която участва Справедливостта и съм затруднена. Ще си намери ли мъж работа - Паж жезли, 10П, Справедливостта. Мъжът дълго време е без работа. Струва ми се, че има едно празно говорене и изхвърляне, но и гледане в чуждата паничка по 10 П. В крайна сметка ще има шанс за работа /струва ми се, че и преди е имал/, но не се отнася с достатъчно отговорност и в края на краищата сам си е виновен за това положение. /Все още не гледам с обърнати карти/.
Isis написа:
Здравейте! Пак съм на тема работа с комбинация ,в която участва Справедливостта и съм затруднена. Ще си намери ли мъж работа - Паж жезли, 10П, Справедливостта. Мъжът дълго време е без работа. Струва ми се, че има едно празно говорене и изхвърляне, но и гледане в чуждата паничка по 10 П. В крайна сметка ще има шанс за работа /струва ми се, че и преди е имал/, но не се отнася с достатъчно отговорност и в края на краищата сам си е виновен за това положение. /Все още не гледам с обърнати карти/.
Isis написа:
Жена пита дали ще е успешно начинанието й. Изтеглих й 5 чаши, 7 мечове и 7 жезли. Според мен 5 чаши показва нагласатта й в момента, тя не е убедена в успеха, разчита обаче на вътрешна подкрепа, от човек който е по-запознат от нея /точно така е/ и предполагам по 7 жезли, че ще постигне успех. Притеснява ме 5 чаши. Дали според вас това не означава, че успехът ще е частичен и тя няма да е напълно доволна от резултата? Но предвид положението на картата ми се струва, че по-скоро в момента е в трудна емоционално положение и очаква провал. Вие как мислите? Предварително благодаря на отзовалите се!
Isis написа:
Жена пита дали ще е успешно начинанието й. Изтеглих й 5 чаши, 7 мечове и 7 жезли.
Armid написа:
Тази жена започнала ли е начинанието вече?Isis написа:
Жена пита дали ще е успешно начинанието й. Изтеглих й 5 чаши, 7 мечове и 7 жезли. Според мен 5 чаши показва нагласатта й в момента, тя не е убедена в успеха, разчита обаче на вътрешна подкрепа, от човек който е по-запознат от нея /точно така е/ и предполагам по 7 жезли, че ще постигне успех. Притеснява ме 5 чаши. Дали според вас това не означава, че успехът ще е частичен и тя няма да е напълно доволна от резултата? Но предвид положението на картата ми се струва, че по-скоро в момента е в трудна емоционално положение и очаква провал. Вие как мислите? Предварително благодаря на отзовалите се!
Isis написа:
Мнението бе променено 2 пъти, последно от ljubavi ().
Mona написа:
Пускам и аз едни карти:
Светът, 5 пентакли, 9 меча
Въпросът е дали ще подновят трудов договор от срочен на безсрочен?
Mona написа:
Пускам и аз едни карти:
Светът, 5 пентакли, 9 меча
Въпросът е дали ще подновят трудов договор от срочен на безсрочен?
1 гост