Изчетох цялата тема в Портала за Големите аркани и почти няма споменавана Кулата. Разбира се, попрочетох на доста места, но ми се иска да споделите вашия опит. Конкретно съм провокирана от Кулата- 9 пентакли - Глупака , а въпросът е ще има ли положително развитие на ситуацията до 1 месец. Питащата не съм аз, тегля карти за друг и в случая дали това важи : Всяка тройка от карти, започваща с голям аркан и свърщаща с голям аркан, няма нищо общо със ситуационни преживявания - обяснението е много просто - човекът не е допринесъл с нищо да се задействат архетипите му - ще разчита сам на дворцови карти като еманация на човешкото, но на големите да разчита, е невъзможно. Просто - у човекът това дреме безкрайно непознаваемо, че няма нито един голям аркан у таро, който да го изнамери, да го отчете и припознае за важно. (Цитат от Мона от Портала).
Конкретно, което намерих като тълкуване, че Кулата с 9 пентакли се появява при сериозни житейски промени ( и при развод).
Конкретно, което намерих като тълкуване, че Кулата с 9 пентакли се появява при сериозни житейски промени ( и при развод).
Нима животът не е само капчица роса?
La vie en rose
La vie en rose