Kalika написа:
На нея точно, не бих могла, признавам. Макар че, тя е силна жена, не драматизира излишно и ми сподели, че би осиновила дете, ако нещата не се получат.Mona написа:
По-важният въпрос е, можеш ли да й кажеш категорично "не", в смисъл, готова ли си затова?Аз вече гледах на жената, но ще изчакам и другите.Kalika написа:
Моя близка приятелка ме помоли за съвет - дали ще има дете. Отговорността ми в случая е голяма, защото момичето страда от ендометриоза и докторите са я посъветвали да премахне матката. Та тя ме пита - има ли шанс да роди или да се подложи на операцията.
Картите, които изтеглих са - Смъртта, 2 меча, Кралица жезли. Честно казано, не знам, как да тълкувам - може би Смъртта с 2 меча са индикация за операциите, които е претърпяла до момента. Заради Кралица жезли накрая си мисля, че все пак има някакъв шанс. Но в случая съм пристрастна, понеже тя е страхотен човек, трудно ми е да преценя. Моля, ако някой иска, също да изтегли карти. Ще пратя името й на лични, ако някой реши да се включи.
От друга страна, това не е просто ендометриоза, има нещо, което не казваш или не знаеш. Отстранява се матката само при наличие на тумор и то злокачествен.
Stay soft. It looks beautiful on you.