Мигрантската вълна

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Кошмар !!! Да пукнат дано, изроди !
   "— А сега ми кажи защо говориш непрекъснато за добри хора? Ти да не би всички да наричаш така!
   — Всички — отвърна арестантът, — зли хора на света няма.
   — За пръв път чувам такова нещо — усмихна се Пилат..."
  • Margarita wrote:

   Съжалявам за случилото се, Mona... Макар никакви думи да не могат да помогнат за чувствата, които изпитваш и да излекуват преживяното.
   Не зная що за свят ще бъде този, в който ще се живее занапред...
   А, не съм от чувствителните.
   Написах за случката, защото жените е добре да са подготвени.

   Колкото до тия примитиви - смесването на нашата и тяхната култура няма да доведе до нищо добро; не виждам изход, ако не се направи нещо кардинално да се спре това идване на арабски отрепки.
   Stay soft. It looks beautiful on you.
  • Mona wrote:

   Колкото до тия примитиви - смесването на нашата и тяхната култура няма да доведе до нищо добро; не виждам изход, ако не се направи нещо кардинално да се спре това идване на арабски отрепки.
   не виждам начин това да се случи. приличат ми на скакалците, които минават от някъде и опустошават всичко.
   Те не разбират от добро отношение и не мога да си представя, че биха се вписали в социума по някакъв начин. Не мога да си представя възпитанието, което получават, за да създадат у себе си такава наглост и омраза към всички, които не са им от религията. Лошото е и че се множат като скакалци, използват жените си само за разплод, а жените им са фанатизирани дори повече от мъжете.
   Европейците вече са отвикнали да воюват, векове са минали от кръстоносните походи, а и мозъците ни са промити от хуманизъм, братство и равенство. Не виждам в лицето на този, който би повел война срещу ислямизирането, напротив - кланят им се, канят ги, ах колко е хубаво да опознаеш чуждите култури, и докато се усетим, ще ни превземат.
   Нима животът не е само капчица роса?
   La vie en rose