Здравейте, предлагам ви една интересна подредба 

Stay soft. It looks beautiful on you.
Използваме бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с употребата им. Детайли
Sha написа:
Мона, при мен картата, която остава отдолу ми дава въпросът и как се е стигнало до тук, потвърждава въпросът.
Както и излитащите карти докато бъркам, те също показват базата и как са се развивали нещата досега. От къде са тръгнали нещата, за да се стигне до този въпрос.
Твърде често са потвърждавани тези значения, за да не им обръщам внимание.
Например при подредба за работа долу остава - Крал Пентакъл
При питане за взаимоотношения - Отшелник - точно в период, в който има отдръпване
При друго питане за работа - 5 Меча - оказва се, че предишната фирма не е изпълнила задълженията си и затова сега наемат новата.
При питане за раздяла - 5 Чаши
При питане за секс - Крал Пентакъл
Sha написа:
Тази информация само потвърждава въпроса и показва базата, не отговаря на самия въпрос...
После трите карти го правят.
По принцип гледам с три карти, макар и не винаги като минало, сега и бъдеще.
Срещала съм и други интерпретации като например отговор, съвет, резултат. В групата за размяна на гледания, жените ползват различни подредби и това бе една от тях.
Честно казано обикновено, както си наречеш предварително подредбата, така и ти отговарят картите. Случва се просто да тегля три карти, колкото да ми разкажат история, без задължително да показват минало, сега и бъдеще.
Понякога тегля и само две карти, когато искам бързо обяснение - втората пояснява първата и засега отзивите са позитивни.
Това с подредбите е много интересно обаче. Скоро префасонирах една за връзка с наши близки, които са си отишли и първоначално всичко си пасваше, после обаче реших да променя значенията на редовете и не се получи, първият ред продължи да показва самата личност.
Аз лично от твоят форум научих подредбата с три карти и сега тя е базова за мен
kolevaani1 написа:
Написаното от Мона е много важно,казвам го от собствен опит!Ako не бях се допитала за съвет и помощ в този форум,сигурна съм, че щях да получа нервна криза!
Сега за подредбите
Аз преди редях подредба от три карти + още една ,като обзор на ситуацията/проблема .Видях го в един друг форум.Но от 3 седмици насам ,незнам защо просто не исам да тегля четвърта карта,Три са ми достатъчни и разсъждавам върху тях и мога да кажа,че лично за мен е по-добре.
Вишата Жрица я редих веднъж,но със сигурност ще повторя за следвщия месец ,много съм доволна
друга подредба,която ми харесва и използвам е
Подредба за анализ на сложни ситуации:
Използват се Малки и Големи Аркани:
3 4 5
2 1 6
7
8
Значение:
1 - личност на питащия, как е поставен в дадена ситуация
2 - смисълът на ситуацията, как протича към момента на въпроса
3 - причина за тази ситуация, в какво се корени, какво я обуславя
4 - условията, от които зависи развитието на ситуацията
5 - посока на развитие на ситуацията
6 - възможни спънки, препятствия
7 - урокът, който трябва да извлечем от тази ситуация
8 - крайният резултат
(Подредбата е публикувана от Lilla,но не съм записала сайта)
Mona написа:
Здравейте, предлагам ви една интересна подредба![]()
kolevaani1 написа:
ето пример с мое подреждане
1-10 Мечове
2-6 Чаши
3-9 Мечове
4-Кралица Пентакли
5-Умереност
1-по 10 Меча се вижда,че съм преминала през много изпитания,много трънливи пътища,но и че съм натрупала много знания и поуки от тези болки.Всеки един меч е като израстване и поумняване,поуки.
2-По 6 Чаши-Привързана към миналото,Миналото е важно за мен,то ме е научило на много неща,нще е добре да го загърбя и да продължа напред.
3-По 9 Меча се вижда че няма,на кой да се опра,да се доверч-сама съм,но и сам война е войн![]()
Освен на житейския си опит,който ме е научил на много неща,как да се оправям дори и в най-тежките ситуации-да не се крия зад страховете си.
4-Кралица Пентакли-тази карта съм аз в случя-почти винаги показва мен,а и ме описва най-добре.
Съвета е- да бъда себе си и да отстоявам целите си
5-Умереност- тук моля за помощ-немога да я разбера напълно.
Освен,че с търпение ще постигна баланс в живота си,друго не ми идва наум.
Ще се радвам и на вашето мнение и да ме коригирате ако греша някаде![]()
kolevaani1 написа:
Здравейте![]()
Предлагам ви две подредби за Избор, двете са сходни помежду си. Направих и двете, за един въпрос - Какво ще стане, ако Х приеме предложението за работа в чужбина и какво, ако не го приеме и си остане в България?
Отговорите на двете подредби е почти еднакъв