Нарави си собствена тема в сайта, тук, не така общо

Stay soft. It looks beautiful on you.
Използваме бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с употребата им. Детайли
moonlover написа:
Естествено предложиха аз да си платя.С изработка за корица,редактор ,предпечат и малък тираж около 50 книги ми излизаше над 700лв... но нямам финансовата възможност,а нашите не одобряват особено моите странични занимания.
Mona написа:
Ето и каква оферта получих аз за параметрите, които изпратих:
книга с меки корици
формат А5,
176 страници 1 + 1 (черно)
тяло: 80 гр офсет
корици: 4 + 0, на 350 гр мат + едностранен гланц ламинат
термолепени
300 бр. - 890 лв.
500 бр. - 1350 лв.
1000 бр. - 1750 лв.
Това са цени без 20% ДДС, само за изработването.
Пак е по-добре от 700 лв за 50 книги ... Помисли и пиши тук или на ЛС, ако имаш интерес от офертата. Просто това бяха възможно най-ниските цени.
Можеш да пробваш с тези параметри и на други места, поне имаш нещо черно на бяло
moonlover написа:
Първо искам да кажа едно голямо благодаря за отделеното време. Тази информация със сигурност ще ми е от полза и наистина е много по-добра оферта тъй като говорим за 300 бр което си уоу. Ще си запиша параметрите и може би след няколко месеца ще пробвам. Трябва да говоря с нашите и като цяло си е сложна работа.Mona написа:
Ето и каква оферта получих аз за параметрите, които изпратих:
книга с меки корици
формат А5,
176 страници 1 + 1 (черно)
тяло: 80 гр офсет
корици: 4 + 0, на 350 гр мат + едностранен гланц ламинат
термолепени
300 бр. - 890 лв.
500 бр. - 1350 лв.
1000 бр. - 1750 лв.
Това са цени без 20% ДДС, само за изработването.
Пак е по-добре от 700 лв за 50 книги ... Помисли и пиши тук или на ЛС, ако имаш интерес от офертата. Просто това бяха възможно най-ниските цени.
Можеш да пробваш с тези параметри и на други места, поне имаш нещо черно на бяло![]()
Още един път благодаря и със сигурност ще си го запиша сега да си го имам. Междувременно ако има промяна ще Ви пиша.![]()