Hannah написа:
Не, необвързан еLaVerite написа:
семеен ли е този господин?Hannah написа:
Здравейте на всички![]()
Да продължа ли комуникацията си с X?
Паж мечове - Жрецът- Кралица пентакли
Пажът ми излиза твърде буквално, той нали означава комуникация, особено в случая и момчето отговаря на човешкия типаж паж мечове, жрецът като че някакъв урок имам да уча с този човек, кралица пентакли много ме затруднява... Някой дали му се пише ? Почти нищо не ми идва от тази комбинация..![]()
Таро и Любовта III
Използваме бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с употребата им. Детайли
-
-
Каква ти е ситуацията с този, извинявай, ама мисля, че нещо си се врътнала или фръцнала.
Иначе е съвсем възможно да си продължите общуването, въпросът е дали сте на едно ниво или не.
But there's a definitely a possibilty. [да се продължи комуникацията]
Не си задавай въпроса - "да си..." - това ти го решаваш, не Таро. Индикации за продължение има.
Въпросът е дали теб те устройва и какви са ти очакванията и този човек може ли да отговори на тях, но и ти самата гледаш ли реално на нещата.DIGNITY ALWAYS WIN. -
curi0us написа:
Каква ти е ситуацията с този, извинявай, ама мисля, че нещо си се врътнала или фръцнала.
Иначе е съвсем възможно да си продължите общуването, въпросът е дали сте на едно ниво или не.
But there's a definitely a possibilty. [да се продължи комуникацията]
Не си задавай въпроса - "да си..." - това ти го решаваш, не Таро. Индикации за продължение има.
Въпросът е дали теб те устройва и какви са ти очакванията и този човек може ли да отговори на тях, но и ти самата гледаш ли реално на нещата.
После правих солар,който също очертава такъв човек - около Нова година.
Аз имам отношения с човек, аз съм обвързаната, съответно не ми е "в менюто" да се появяват от нищото момчета/мъже,които да искат да ме опознават или пък аз тяхЧовекът се появи преди седмица.
Благодаря ти за коментара!
Фръцването от Кралица Пентакли ли е ? -
Не е само това, ами развиваш и чувства.DIGNITY ALWAYS WIN.
-
За чувства е рано, няма на каква база. По-скоро се развълнувах,че нещо което е 'предсказано' се случва,изненадах се,защото не го взех сериозно тогава. Ще си редя и други карти, пък да видим.
Благодаря за коментарите -
Набутах се в една забавна ситуация наскоро
На командировката се видях с един човек,с когото отдавна си бяхме хвърлили око. Заигравка имаше,даже и открити флиртове,чухме се няколко пъти вече. Ама ето ме на,вече се чудя дали си струва да се занимавам. Не ща глупости и губене на време. Май твърде много си харесвам самостоятелния свят.
Какви са амбициите на Т. относно нашите отношения?
Крал жезли/ оплождане на духа, ас жезли/оплождане на духа ,9 пентакли / Иемайа
Неочаквано ми се струва,че намеренията му са сериозни,въпреки че изглежда голям веселяк и провокатор. Има желание. 9 пентакли ми носи едно добро,стабилно усещане,Крал жезли-също.
Имам нужда и от вашето мнение,хора -
9 пентакли заземява жезлите, дава им стабилност, дори и Ас жезли не е така хвърчащ до 9 пентакли. Има запален огън, има кой да го раздухва и още по-важно- има и какво да го поддържа.
- Навиците най-напред са паяжина, после стават здрава мрежа. Испанска пословица
- Навиците най-напред са паяжина, после стават здрава мрежа. Испанска пословица
-
Май ще има чики-брики.
ААААААААахахахахахах
Момчето е сериозно.DIGNITY ALWAYS WIN. -
И на мен ми хареса комбинацията. Има огън и страст по жезлите, има и опция за развитие по 9 пентакли. Асото е като атрибут на краля - този мъж ми изглежда симпатичен, самоуверен, екстроверт, сексуален
. Дали не е огнена зодия? Мисля, че ще ви се получат нещата.
-
Хахах Калика -позна! Зодия Лъв е.
Иначе също да, забавен е,има страшно чувство за хумор,смел и доста красив.Екстроверт чак -не,но пък умее да води разговор на всякаква тема,непринуден и с много интереси. Изпъква в тълпата определено.
Благодаря виЩе видим накъде ще тръгне.
-
Първата ми асоциация беше за Лъв - все пак е царят на животните (с този жезъл - демонстрира власт)
.
Стискам палци да станат нещата. Лъвовете на мен са ми много смпатични, но може би проектирам поради разни мои си истории.
-
curi0us написа:
Ще тегля за двойка, които са от 6 години заедно.
По думи на момичето връзката е била хубава, но и турбулентна. В самият й разказ и примерите, които дава, има противоречия. Имали са 1 година съвместно съжителство, а последната 1 година разделение. Уж не е фактическо, а просто ... континентално.
Y.(момче) работи в чужбина, и не се връща вече година, X.(момиче) го чака.
Има ли общо интимно бъдеще между X. и Y.?
Изпадна цяла комбинация - 8 чаши, 10 жезли, Отшелник
Все пак теглих и 2ра комбинация (не трябваше!).
7 жезли, 8 жезли, 3 чаши
Какво е момичето за момчето? (Той не се прибира... Защооо?)
Честа Сила, един път ми влезна в ръката, втори път при разместване пак се показа.
10 пентакли, Паж чаши, Глупак
Рядко тъп тип. Към момента пробва да задържи колежката ми, въпреки че е ясно на всички въвлечени, че между тях нищо не е истинско, ама нищо. Все пак се беше прибрал преди 2 седм. в БГ и хем я "заряза", хем се разкара чак до родния й град да говори със семейството й за брак.
От друга страна е купил разни неща на новата си приятелка, но и нея е лъгал, че не поддържа втора връзка.
В момента, това се случва буквално днес, се мъчи да задържи колежката ми, звъни й, тормози я. А е ясно, че ....
Не знам. Болна история.
Представяте ли си какви хора има?
Семейството на момчето е знаело за всичко това, и въпреки това са поддържали топла връзка с официалната "снаха".
Картите са много красноречиви.
1ва - за раздялата, която се случва, и се преживява много трудно от питащата (колежката).
2та, която също е акуратна - истината ще излезе наяве, макар и с първоначална борба. Истината лъсва - любовен триъгълник, тук картите са много буквални. Ако четат начинаещи - не всяка 3ка значи "тройка"...!
3та - за момчето, което лъже и върти интриги - Паж чаши+Глупак, за обвързаността на семействата - 10 пентакли.
Съвсем възможно е този човек да търси една голяма финансова изгода от цялото нещо.DIGNITY ALWAYS WIN. -
Какво е раздялата за един човек?
3 меча, 5 пентакли, Обесеният обърнатDIGNITY ALWAYS WIN. -
Потенциал на взаимоотношения между Х и Y ( все още не е започнала връзка, нещата между тях са на ниво опознаване, не е говорено за чувства)
10 Пентакли , 8 Жезли, Кралица Пентакли
И дори да имах някаква инерция да мисля по комбинацията теглихме с момичето и
Какво изпитва Х (момчето) към Y(приятелката ми)
Колесницата, Умереност, Асо Жезли -
Ще си имам ли приятел до 6 месеца?
1.Звездата 2.Асо Пентакли 3.Кралица Жезли
Усмиряване Приземяване Оплождане на духа
Първото ми гледане за любов от половин година /за себе си/ ъъ и сега си припомних защо избягвах да си гледам за любовВидя ли звездата винаги си имам едно наум... явно прекалено много се надявам на връзка.Чести илюзии от моя страна. :/Кралица Жезли я виждам като моята гордост. Трудно ми да навържа Асо Пентакли? Новите имена (усмиряване,приземяване,оплождане на духа) помагат , като се замислиш са си последователни.Трябва да стъпя здраво на земята и да бъда по-отворена и естествено да усмиря голямото ми въображение. Help guys
-
Ами със звездата на първа, мисля, че процесът оздравяване и реабилитиране никак не е свършил. Много искаш да се появи някаква изненадваща случайност, съдбовен случай, който да те превърне в стабилна и обвързана жена. В момента ти си си самодостатъчна обаче. Няма пространство за друг човек, който ще носи и позитиви и негативи. Това е първото, което ми хрумва, според мен трябват някакви по-различни действени карти от рода на мечове или други пентакли, различни от асото. А няма и реално съществуващ човек на хоризонта, който да носи потенцията за връзка. Наблюдавай се и проверявай. Мисли за това, готова ли си психически изобщо за връзка и любов.
-
Ina написа:
Ами със звездата на първа, мисля, че процесът оздравяване и реабилитиране никак не е свършил. Много искаш да се появи някаква изненадваща случайност, съдбовен случай, който да те превърне в стабилна и обвързана жена. В момента ти си си самодостатъчна обаче. Няма пространство за друг човек, който ще носи и позитиви и негативи. Това е първото, което ми хрумва, според мен трябват някакви по-различни действени карти от рода на мечове или други пентакли, различни от асото. А няма и реално съществуващ човек на хоризонта, който да носи потенцията за връзка. Наблюдавай се и проверявай. Мисли за това, готова ли си психически изобщо за връзка и любов.
-
Има го и това, че твърде много искаш връзка - Кралица жезли.
Сякаш няма да си си достатъчна сама.
Звучи парадоксално спрямо написаното от Ина, ама не е.DIGNITY ALWAYS WIN. -
Попитах за една двойка дали ще се разделят, на ръба са на раздялата,жената го е решила.
Кралица Пентакли -Сила /Борба с дракона- Императрица /Имаго на майката
Как ще постъпи мъжът, затова че жената се разделя с него?
Асо Пентакли /Аубедо -Кралица Жезли-Имератрица/Имаго на майката
Незнам по първата комбинация, се вижда че тя води битка между разума и сърцето си, виждам, че е категорична и не смята да отстъпи, докато не получи нещо заради, което си заслужава да остане с него. По картите виждам, че няма да се раздели, защото ще получи нещо-било то обещания, незнам което ще я макара да се успокои.
По втората комбинация-Тук отново виждам че мъжът държи на тази жена , Асо Пентакли е като дар към нея, обещания, усилия да покаже, че тя е жената на която държи.
Какво мислите, момичета -
kolevaani1 написа:
Попитах за една двойка дали ще се разделят, на ръба са на раздялата,жената го е решила.
Кралица Пентакли -Сила /Борба с дракона- Императрица /Имаго на майката
Как ще постъпи мъжът, затова че жената се разделя с него?
Асо Пентакли /Аубедо -Кралица Жезли-Имератрица/Имаго на майката
Незнам по първата комбинация, се вижда че тя води битка между разума и сърцето си, виждам, че е категорична и не смята да отстъпи, докато не получи нещо заради, което си заслужава да остане с него. По картите виждам, че няма да се раздели, защото ще получи нещо-било то обещания, незнам което ще я макара да се успокои.
По втората комбинация-Тук отново виждам че мъжът държи на тази жена , Асо Пентакли е като дар към нея, обещания, усилия да покаже, че тя е жената на която държи.
Какво мислите, момичета
Между другото ,подсетих се от повтарящата се Императрица в твоите комбинации. В комбинации за отношения между мъж и жена (обаче имам предвид установени вече, сериозна връзка, не ту-така,ту-иначе) Императрицата винаги ми е била индикатор, че мъжът възприема жената като “неговата жена” - не като собственост или его-четка, а като жената до него. Това ,разбира се е условно - зависи какви са останалите карти. Но в 90% от случаите е така. Често ,когато съм теглила на мои приятелки/познати за някой мъж- появата на Императрицата е била маркер за това,че е обвързан (сериозно) или че просто има друга жена на сърцето. Не помня да е имало изключения. За обвързаните мъже Императрицата най-често е жената до тях, ако връзката се основава на взаимни чувства и уважение,не на интерес. Това е образа на Жената, ако тя се възприема и чувства като такава и ако мъжът се държи с нея като такава.
Сега се сетих за един пример. Преди време бях теглила за едни хора(двойка), които много ме впечатлиха с поведението си един към друг. Премерени, възпитани, без истерии и показности.
Питах “Какви са чувствата на мъжа към жената?”
Кралица жезли/ оплождане на духа, Папата,Императрицата / Имаго на Майката
Вижда се, че тя е жената до него. Силна жена, но и грижовна. Което се оценява. Има авторитет, има си глас.
В твоите комбинации като се има предвид и ас пентакли, тази връзка наистина е важна за този мъж. Той също няма да се откаже лесно. Вижда, че това е нещо, за което си струва да се бори.Мнението бе променено 2 пъти, последно от Moon ().