Таро и Любовта III

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Hannah wrote:

  LaVerite wrote:

  Hannah wrote:

  Здравейте на всички ^^
  Да продължа ли комуникацията си с X?
  Паж мечове - Жрецът- Кралица пентакли
  Пажът ми излиза твърде буквално, той нали означава комуникация, особено в случая и момчето отговаря на човешкия типаж паж мечове, жрецът като че някакъв урок имам да уча с този човек, кралица пентакли много ме затруднява... Някой дали му се пише ? Почти нищо не ми идва от тази комбинация.. :(
  семеен ли е този господин?
  Не, необвързан е
  Според мен картите и по конкретно Жрецът в средата ти казват да продължиш комуникацията. А Кралицата по-скоро, че не трябва да е на всяка цена и си мисля ( може и да греша), че ти си по-активната, а той по-пасивния.
 • Каква ти е ситуацията с този, извинявай, ама мисля, че нещо си се врътнала или фръцнала.
  Иначе е съвсем възможно да си продължите общуването, въпросът е дали сте на едно ниво или не.
  But there's a definitely a possibilty. [да се продължи комуникацията]


  Не си задавай въпроса - "да си..." - това ти го решаваш, не Таро. Индикации за продължение има.
  Въпросът е дали теб те устройва и какви са ти очакванията и този човек може ли да отговори на тях, но и ти самата гледаш ли реално на нещата.
  DIGNITY ALWAYS WIN.
 • curi0us wrote:

  Каква ти е ситуацията с този, извинявай, ама мисля, че нещо си се врътнала или фръцнала.
  Иначе е съвсем възможно да си продължите общуването, въпросът е дали сте на едно ниво или не.
  But there's a definitely a possibilty. [да се продължи комуникацията]


  Не си задавай въпроса - "да си..." - това ти го решаваш, не Таро. Индикации за продължение има.
  Въпросът е дали теб те устройва и какви са ти очакванията и този човек може ли да отговори на тях, но и ти самата гледаш ли реално на нещата.
  Уау... Браво, право в целта си. Да, аз се дръпнах,но ситуацията е особена. Преди по-малко от година бивша моя преподавателка с ясновидски способности ,която не бях виждала от хлапе, ми подсказа появата на този човек, тя каза в края на годината,т.е. сега.
  После правих солар,който също очертава такъв човек - около Нова година.
  Аз имам отношения с човек, аз съм обвързаната, съответно не ми е "в менюто" да се появяват от нищото момчета/мъже,които да искат да ме опознават или пък аз тях :rolleyes: :) Човекът се появи преди седмица.
  Благодаря ти за коментара!
  Фръцването от Кралица Пентакли ли е ?
 • За чувства е рано, няма на каква база. По-скоро се развълнувах,че нещо което е 'предсказано' се случва,изненадах се,защото не го взех сериозно тогава. Ще си редя и други карти, пък да видим.
  Благодаря за коментарите :)
 • Набутах се в една забавна ситуация наскоро :D На командировката се видях с един човек,с когото отдавна си бяхме хвърлили око. Заигравка имаше,даже и открити флиртове,чухме се няколко пъти вече. Ама ето ме на,вече се чудя дали си струва да се занимавам. Не ща глупости и губене на време. Май твърде много си харесвам самостоятелния свят. 8|

  Какви са амбициите на Т. относно нашите отношения?
  Крал жезли/ оплождане на духа, ас жезли/оплождане на духа ,9 пентакли / Иемайа

  Неочаквано ми се струва,че намеренията му са сериозни,въпреки че изглежда голям веселяк и провокатор. Има желание. 9 пентакли ми носи едно добро,стабилно усещане,Крал жезли-също.

  Имам нужда и от вашето мнение,хора :)
 • 9 пентакли заземява жезлите, дава им стабилност, дори и Ас жезли не е така хвърчащ до 9 пентакли. Има запален огън, има кой да го раздухва и още по-важно- има и какво да го поддържа.
  Нима животът не е само капчица роса?
  La vie en rose
 • И на мен ми хареса комбинацията. Има огън и страст по жезлите, има и опция за развитие по 9 пентакли. Асото е като атрибут на краля - този мъж ми изглежда симпатичен, самоуверен, екстроверт, сексуален :) . Дали не е огнена зодия? Мисля, че ще ви се получат нещата.
 • Хахах Калика -позна! Зодия Лъв е. :)

  Иначе също да, забавен е,има страшно чувство за хумор,смел и доста красив. :D Екстроверт чак -не,но пък умее да води разговор на всякаква тема,непринуден и с много интереси. Изпъква в тълпата определено.

  Благодаря ви <3 Ще видим накъде ще тръгне.
 • Първата ми асоциация беше за Лъв - все пак е царят на животните (с този жезъл - демонстрира власт) :) .
  Стискам палци да станат нещата. Лъвовете на мен са ми много смпатични, но може би проектирам поради разни мои си истории :) .
 • curi0us wrote:

  Ще тегля за двойка, които са от 6 години заедно.

  По думи на момичето връзката е била хубава, но и турбулентна. В самият й разказ и примерите, които дава, има противоречия. Имали са 1 година съвместно съжителство, а последната 1 година разделение. Уж не е фактическо, а просто ... континентално. :D


  Y.(момче) работи в чужбина, и не се връща вече година, X.(момиче) го чака.  Има ли общо интимно бъдеще между X. и Y.?
  Изпадна цяла комбинация - 8 чаши, 10 жезли, Отшелник


  Все пак теглих и 2ра комбинация (не трябваше!).
  7 жезли, 8 жезли, 3 чаши

  Какво е момичето за момчето? (Той не се прибира... Защооо?)
  Честа Сила, един път ми влезна в ръката, втори път при разместване пак се показа.
  10 пентакли, Паж чаши, Глупак
  Днес се разбра истината - момчето поддържало паралелни връзки, като лъже и двете момичета. От една страна лъже колежката, че все се прибира, че ще се оженят. От друга страна лъже новото момиче в другата държава, че всичко между него и колежката ми е приключило.

  Рядко тъп тип. Към момента пробва да задържи колежката ми, въпреки че е ясно на всички въвлечени, че между тях нищо не е истинско, ама нищо. Все пак се беше прибрал преди 2 седм. в БГ и хем я "заряза", хем се разкара чак до родния й град да говори със семейството й за брак.
  От друга страна е купил разни неща на новата си приятелка, но и нея е лъгал, че не поддържа втора връзка.

  В момента, това се случва буквално днес, се мъчи да задържи колежката ми, звъни й, тормози я. А е ясно, че ....

  Не знам. Болна история.
  Представяте ли си какви хора има?
  Семейството на момчето е знаело за всичко това, и въпреки това са поддържали топла връзка с официалната "снаха".


  Картите са много красноречиви.
  1ва - за раздялата, която се случва, и се преживява много трудно от питащата (колежката).
  2та, която също е акуратна - истината ще излезе наяве, макар и с първоначална борба. Истината лъсва - любовен триъгълник, тук картите са много буквални. Ако четат начинаещи - не всяка 3ка значи "тройка"...!
  3та - за момчето, което лъже и върти интриги - Паж чаши+Глупак, за обвързаността на семействата - 10 пентакли.
  Съвсем възможно е този човек да търси една голяма финансова изгода от цялото нещо.
  DIGNITY ALWAYS WIN.
 • Потенциал на взаимоотношения между Х и Y ( все още не е започнала връзка, нещата между тях са на ниво опознаване, не е говорено за чувства)
  10 Пентакли , 8 Жезли, Кралица Пентакли
  И дори да имах някаква инерция да мисля по комбинацията теглихме с момичето и
  Какво изпитва Х (момчето) към Y(приятелката ми)
  Колесницата, Умереност, Асо Жезли
 • Ще си имам ли приятел до 6 месеца?


  1.Звездата 2.Асо Пентакли 3.Кралица Жезли

  Усмиряване Приземяване Оплождане на духа


  Първото ми гледане за любов от половин година /за себе си/ ъъ и сега си припомних защо избягвах да си гледам за любов :D :D Видя ли звездата винаги си имам едно наум... явно прекалено много се надявам на връзка.Чести илюзии от моя страна. :/Кралица Жезли я виждам като моята гордост. Трудно ми да навържа Асо Пентакли? Новите имена (усмиряване,приземяване,оплождане на духа) помагат , като се замислиш са си последователни.Трябва да стъпя здраво на земята и да бъда по-отворена и естествено да усмиря голямото ми въображение. Help guys :)
 • Ами със звездата на първа, мисля, че процесът оздравяване и реабилитиране никак не е свършил. Много искаш да се появи някаква изненадваща случайност, съдбовен случай, който да те превърне в стабилна и обвързана жена. В момента ти си си самодостатъчна обаче. Няма пространство за друг човек, който ще носи и позитиви и негативи. Това е първото, което ми хрумва, според мен трябват някакви по-различни действени карти от рода на мечове или други пентакли, различни от асото. А няма и реално съществуващ човек на хоризонта, който да носи потенцията за връзка. Наблюдавай се и проверявай. Мисли за това, готова ли си психически изобщо за връзка и любов.
 • Ina wrote:

  Ами със звездата на първа, мисля, че процесът оздравяване и реабилитиране никак не е свършил. Много искаш да се появи някаква изненадваща случайност, съдбовен случай, който да те превърне в стабилна и обвързана жена. В момента ти си си самодостатъчна обаче. Няма пространство за друг човек, който ще носи и позитиви и негативи. Това е първото, което ми хрумва, според мен трябват някакви по-различни действени карти от рода на мечове или други пентакли, различни от асото. А няма и реално съществуващ човек на хоризонта, който да носи потенцията за връзка. Наблюдавай се и проверявай. Мисли за това, готова ли си психически изобщо за връзка и любов.
  Много ми помогна.Благодаря ти за включването !
 • Попитах за една двойка дали ще се разделят, на ръба са на раздялата,жената го е решила.
  Кралица Пентакли -Сила /Борба с дракона- Императрица /Имаго на майката

  Как ще постъпи мъжът, затова че жената се разделя с него?
  Асо Пентакли /Аубедо -Кралица Жезли-Имератрица/Имаго на майката

  Незнам по първата комбинация, се вижда че тя води битка между разума и сърцето си, виждам, че е категорична и не смята да отстъпи, докато не получи нещо заради, което си заслужава да остане с него. По картите виждам, че няма да се раздели, защото ще получи нещо-било то обещания, незнам което ще я макара да се успокои.

  По втората комбинация-Тук отново виждам че мъжът държи на тази жена , Асо Пентакли е като дар към нея, обещания, усилия да покаже, че тя е жената на която държи.

  Какво мислите, момичета
 • kolevaani1 wrote:

  Попитах за една двойка дали ще се разделят, на ръба са на раздялата,жената го е решила.
  Кралица Пентакли -Сила /Борба с дракона- Императрица /Имаго на майката

  Как ще постъпи мъжът, затова че жената се разделя с него?
  Асо Пентакли /Аубедо -Кралица Жезли-Имератрица/Имаго на майката

  Незнам по първата комбинация, се вижда че тя води битка между разума и сърцето си, виждам, че е категорична и не смята да отстъпи, докато не получи нещо заради, което си заслужава да остане с него. По картите виждам, че няма да се раздели, защото ще получи нещо-било то обещания, незнам което ще я макара да се успокои.

  По втората комбинация-Тук отново виждам че мъжът държи на тази жена , Асо Пентакли е като дар към нея, обещания, усилия да покаже, че тя е жената на която държи.

  Какво мислите, момичета
  Аз не мисля,че ще се разделят. Има взаимни чувства. Мъжът държи на нея,има нужда от нея. Тя няма да отстъпи,да,но ще се оправят нещата. Карти за раздяла не виждам лично аз.

  Между другото ,подсетих се от повтарящата се Императрица в твоите комбинации. В комбинации за отношения между мъж и жена (обаче имам предвид установени вече, сериозна връзка, не ту-така,ту-иначе) Императрицата винаги ми е била индикатор, че мъжът възприема жената като “неговата жена” - не като собственост или его-четка, а като жената до него. Това ,разбира се е условно - зависи какви са останалите карти. Но в 90% от случаите е така. Често ,когато съм теглила на мои приятелки/познати за някой мъж- появата на Императрицата е била маркер за това,че е обвързан (сериозно) или че просто има друга жена на сърцето. Не помня да е имало изключения. За обвързаните мъже Императрицата най-често е жената до тях, ако връзката се основава на взаимни чувства и уважение,не на интерес. Това е образа на Жената, ако тя се възприема и чувства като такава и ако мъжът се държи с нея като такава.
  Сега се сетих за един пример. Преди време бях теглила за едни хора(двойка), които много ме впечатлиха с поведението си един към друг. Премерени, възпитани, без истерии и показности.
  Питах “Какви са чувствата на мъжа към жената?”
  Кралица жезли/ оплождане на духа, Папата,Императрицата / Имаго на Майката
  Вижда се, че тя е жената до него. Силна жена, но и грижовна. Което се оценява. Има авторитет, има си глас.

  В твоите комбинации като се има предвид и ас пентакли, тази връзка наистина е важна за този мъж. Той също няма да се откаже лесно. Вижда, че това е нещо, за което си струва да се бори.

  The post was edited 2 times, last by Moon ().