Здравейте на старите и на новите потребители. Понеже старата тема се понапълни и позабрави, отварям нова. Бих искала да обсъдим комбинацията Обесеният + Обърнат Дявол. Какво мислите?
По-конкретно, повтори ми се едно след друго (на горе-долу един и същи въпрос - разликата беше, че първият въпрос беше "по принцип", а вторият "ей сега, в този момент", мисли ли Х за У.
1.Обърната 10 Чаши - Обесеният - Обърнат Дявол
2. Обърнат Дявол - Обесеният - Колесница
Няма кой знае каква конкретика в тези карти, комбинацията Обесен + Обърнат Дявол според мен е "мисли, и още как", дори обмисля как да се отърве от тези мисли, сякаш има някакъв пъклен план, който обаче не смее да осъществи - липсват дворцови карти.
В първата комбинация ми се струва, че пречките между Х и У са от семейно естество, и той не може да ги преодолее.
Във втората - по Колесницата, би хукнал веднага, ама... няма, пак поради липса на дворцови карти.
По-конкретно, повтори ми се едно след друго (на горе-долу един и същи въпрос - разликата беше, че първият въпрос беше "по принцип", а вторият "ей сега, в този момент", мисли ли Х за У.
1.Обърната 10 Чаши - Обесеният - Обърнат Дявол
2. Обърнат Дявол - Обесеният - Колесница
Няма кой знае каква конкретика в тези карти, комбинацията Обесен + Обърнат Дявол според мен е "мисли, и още как", дори обмисля как да се отърве от тези мисли, сякаш има някакъв пъклен план, който обаче не смее да осъществи - липсват дворцови карти.
В първата комбинация ми се струва, че пречките между Х и У са от семейно естество, и той не може да ги преодолее.
Във втората - по Колесницата, би хукнал веднага, ама... няма, пак поради липса на дворцови карти.
"— А сега ми кажи защо говориш непрекъснато за добри хора? Ти да не би всички да наричаш така!
— Всички — отвърна арестантът, — зли хора на света няма.
— За пръв път чувам такова нещо — усмихна се Пилат..."
— Всички — отвърна арестантът, — зли хора на света няма.
— За пръв път чувам такова нещо — усмихна се Пилат..."