УМЕРЕНОСТТА, Баланс, Ti Bon Ange

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Умереността е пясъчен часовник.

   Времето, което мислим, че върви в една посока, но всъщност се излива от едно място в друго. Даваш и взимаш, взимаш и даваш.
   Забравиш ли основното правило, правилото на баланса... това, което си взел трябва да върнеш с лихвите.

   Ще се справя ли с работата си? 8 меча – Рицар чаши – Умереност

   Работа нямаше много дълго време. След един период на мъчения на предното място, едно постоянно мрънкане колко много работа ми се е струпала на главата и как не мога да се справя, ми се даде абсолютно противоположното.
   Работа, на която няма какво да правиш, 8 часа на ден и взиране в самата теб, опитване да бъдеш търпелив, да бъдеш мълчалив. Време, което да посветиш и на личния си живот, защото не си ангажиран с това постоянно да мислиш какво ти куца в работа.

   Наистина бях възнагредена с една дълга почивка, която приключи, разбира се, но през това време успях да осмисля много неща. Когато приключи периода на затишие успях да оценя, че е хубаво да имаш работа, да можеш да се справиш с нея, да изпиташ наслада от това което правиш.
   8 меча и Рицар чаши показват, че съм била като завързана, а след това съм намирала утеха в Рицаря на чашите.

   Умереността е и индикация, че когато цялата една чаша се излее в другата се освобождава пространстранство, което да бъде отново запълнено. Всеки път, когато нещо си отива от живота, то бива запълнено от няколко други неща, които отново да увиснат на врата ти. Според зависи, колко си се калил предния път ти тежат или не.

   Всеки ден се уча да бъда неграмотна по твоята азбука.