Кой е най-странният сън, който сънува?

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Кой е най-странният сън, който сънува?

   Темата ми хрумна изведнъж :) Сетих се за сън на моя приятелка. Всеки от нас е имал и такива сънища ... Като казвам най-странен, имам предвид наистина ама много странен сън. То е ясно, че сънищата следват тотално парадоксална своя логика, но има и такива, които наистина са извън всякакъв контекст, метатекст и т.н.

   Разкажете за такъв ваш сън и ако можете му направете анализ или пък ние ще се опитаме да му направим такъв :)
   Естествено, нелогичен и абсурден анализ :)
   Stay soft. It looks beautiful on you.
  • [19:47:25] wolfy: имаше един в който бях хем аз, хем статуетка на балеринка, после станах на лепенка и ме залепиха над кенефа
   [19:47:27] wolfy: :D :D
   [19:47:51] wolfy: в смисъл, нещо от рода на: аз съм, но държа статуетката и знам, че и това съм аз

   направо от чата. автентично.

   Всеки ден се уча да бъда неграмотна по твоята азбука.
  • Преди години сънувах, че идват срещу мен най-разнообразни хора, подредени в редица, спират се пред лицето ми и падат някъде, после следващата персона, следващата и така в един миг насън ми светна, че това са моите минали прераждания и се наведох настрани, за да видя края на тази шарена върволица от хора пред мен, ала тя се извиваше някъде и краят й не се виждаше. Най-различни хора - жени, мъже, някакви придворни дами, някакви рицари, благородници и т.н., в странни дрехи, обаче, каквито и по филмите не съм виждала.

   А друг един сън, който също помня като днес - последното си прераждане, как умрях и се отделих от тялото, кръжах малко около него и се измъчвах, че не мога да го погреба, после си казах, че много мъдрост събрах чрез него, ала не трябва да страдам, че не мога да го погреба, че то е на майката природа и ще го оставя тя да се погрижи за него и като си помислих така, сякаш с ракета духът ми се изстреля в такива невъобразими висоти и там почувствах нещо, което на този свят не съм изпитвала никога - невероятна, прекрасна, необяснима с думи СВОБОДА. Прекрасно изживяване. С нищо от този ограничаващ свят не може да се сравни. Истинска свобода. Аз я дишах и се къпех в нея. Бях си у дома. Прелест.
   От тогава зная, че смъртта не е никакъв край, а завръщане.
   Fiat Lux!