Благодаря, Armid.

Използваме бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с употребата им. Детайли
lora90 написа:
Armid, мога ли да помоля и теб да погледнеш за мен и Д. дали ще се съберем? Надявам се да не е нахално от моя страна
Armid написа:
Картите са Кралица пентакли - 10 чаши - СмърттаKrrissttin написа:
Дали съм направила правилния избор с Д като останах с него?Armid написа:
Ах, къде остана любовта???
Всъщност какво точно искаш да знаеш?
Не случайно попитах "къде остана любовта", защото в края на краищата по такива въпроси човек трябва да слуша сърцето си, а не кое и къде е удобно - като Кралица пентакли. Дори самия факт, че вече си направила избор, но питаш дали е правилен, намеква за съмненията ти, за онези червени лампички, които може би са ти просветвали в миналото, но не си им обръщала внимание. Никой не може да избира вместо теб - нито В, нито Д, защото гледам, че ти се нагаждаш според техните настроения. Всъщност, радвай се на тази Смърт, на последна позиция, няма да стане изведнъж, но ще те изведе на някоя хубава магистрала.
Mimi91 написа:
Здравейте! Ще имам ли скоро сериозна връзка? След раздялата ми с дългогодишния приятел не мога да установя такава.. Благодаря Ви предварително!
SuzvezdieS написа:
Здравейте! И аз имам един въпрос, ще съм ви много благодарна да ми отговорите. С В. ще заживеем ли заедно през следващата година? Благодаря ви предвярително!
Krrissttin написа:
Как точно да тълкувам тази "някоя хубава магистрала"? Че ще се появи друг, нов, човек в живота ми? И няма да съм с Д?
Elea написа:
Имам малко по- различен въпрос. Не поставяйте време ( 3 месеца) . Питам примерно за близките 5- 10 г.
Ще успее ли медицината да открие ефикасно лечение за алцхаймер, съдова деменция? Благодаря.
Kalika написа:
Зададох срок до края на годината - сериозна връзка няма да има, самата ти се колебаеш между крайности в настроенията. Дай си време да анализираш собствените си чувства и приоритети, да се изчистиш от миналото. Картите са - Магът, 5 чаши, 5 жезли, изпадна Луната. Каква е била причината да се разделите с бившия си приятел - финансова или намеса от семейното обкръжение (5 меча, Крал жезли, 10 пентакли )?Mimi91 написа:
Здравейте! Ще имам ли скоро сериозна връзка? След раздялата ми с дългогодишния приятел не мога да установя такава.. Благодаря Ви предварително!
Elea написа:
Мона, деменциите не са свързани само с напреднала възраст. Все по-често се срещат при хора на 50- 60 г., който не са толкова застарели. Последни проучвания, които четох, свързват болестта с някакъв вирус. Все пак може да открият лечение....
3 гости