Таро и секс

  Използваме бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с употребата им. Детайли

  • Armid написа:

   kolevaani1 написа:

   Мъжът Х и жената У ще правят ли секс до септември месец? (Само прави карти ми е тестето)

   Рицар Жезли -Крал Мечове -Звездата
   Метафорично, щом живеят заедно ( а ако пътува и директно) - заминаване, отпътуване на мъжа от връзката. Крал меч - дошло му е до гуша, не се трае. Няма начин да има секс, всичко е минало и даже мога да кажа, че на мъжа му е неприятна ситуацията.
   Супер си Армид! Мъжът отдавна е напуснал връзката, но сега му се налага да я търпи известно време и да споделят временно едно жилище. Спят отделни стаи, но и ще трябва да стоят определено време заедно в България и пътуват съответно до там. Но той отдавна си "замина " от връзката. И наистина му е много неприятно, постоянно се оплаква че не може да я трае.
  • Armid написа:

   Една интересна комбинация за "звездна" двойка.
   Правят ли секс
   8 меча - Смърт - 10 чаши
   Допълнителни
   Папата - 9 меча - 10 жезли

   Който иска да се пробва не само в тълкуването, а и коя е двойката.
   Промоция: не са българи :)
   Всичко е поза. Къв секс, кви пет лева? Принудени са така да го играят, идва им в повече, но външни обстоятелства ги притискат. От доста време са така.
   Приличат ми на кралска двойка
   Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
  • Мъж и жена ще правят ли секс до края на месеца - 2 пентакли, 2 чаши, 4 жезли. Ниски карти, че няма и нито един меч. Иначе - сладки карти, но жезли с чаши -не ми се вярва..
  • И на мен не ми се вярва да има секс, но ще има хубаво, прекарано време, може и среща с приятели - 4 Жезли. Но секс не мисля. В тези карти няма тръпка, няма огън, а някак на приятелски отношения ми приличат, монотонни. Идва ми израза в главата като гледам картите-" Търпим се".
  • Kalika написа:

   Мъж и жена ще правят ли секс до края на месеца - 2 пентакли, 2 чаши, 4 жезли. Ниски карти, че няма и нито един меч. Иначе - сладки карти, но жезли с чаши -не ми се вярва..
   И според мен няма да има секс.Но пък виждам хубави моменти и спокойно отношение. Напомня ми на онези моменти в които останете последните от компанията и си говорите от сърце, чувствате се на място. Наистина сладки карти,лятно настроение лъхва от тях. :)
  • Ceca написа:

   Armid написа:

   Една интересна комбинация за "звездна" двойка.
   Правят ли секс
   8 меча - Смърт - 10 чаши
   Допълнителни
   Папата - 9 меча - 10 жезли

   Който иска да се пробва не само в тълкуването, а и коя е двойката.
   Промоция: не са българи :)
   Всичко е поза. Къв секс, кви пет лева? Принудени са така да го играят, идва им в повече, но външни обстоятелства ги притискат. От доста време са така.Приличат ми на кралска двойка
   Много си близо :D За Тръмп и Мелания ставаше дума!
   Нима животът не е само капчица роса?
   La vie en rose
  • Отговорът на Таро ми е интересен тук, или ми се бъгнали картите.
   Беше ми интетересно, какво ще ми отговорят картите, или по точно как.

   Въпросът е за мен и моя - А и О оравилинли са секс от 1 година насам?

   3 Жезли 5 Мечове Обесен

   Е какво е това сега? Аз ако ги видя ще кажа какъв секс с тоя Обесен на трета, умряла работа.Къде го тоя секс? Ама не е така, лично е, но в името на учене и практика в Таро, ще споделя, че почти няма ден в който да не сме, и желание е имало и страст и любов и чудо. Какви са тези карти?

   Хммм... сега ми хрумна нещо, по точно забелязах, че аз питам за 1 година, но Таро ми говори, дава отговор за близко минало, не за 1 година, за това съдя по първата карта, едно че е ниска, а е и Жезли на всичкото отгоре, касае за къс отрязък от време, за близко време и с този Обесен на трета, ами да няма секс между нас, липсва, защото не е тук при мен.
   5 Мечове, според мен, тук си означава точно - безсилие пред обстоятелствата, яд не яд ще го изтърпим, длъжни сме- Обесен.

   Права ли съм?