Отварям нова тема: Конструкции VII, заради нарасналия брой страници в предишната тема.
Copyright © 2015 Mona Vendor.
Всички права запазени.
Използваме бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с употребата им. Детайли
julia написа:
Смятам да пиша на един мъж ,който ми е обиден и преди време имахме отношения.Та въпросът ми е как ще реагира,ако му пиша.Изтеглих
2 меч 2 чаши Умереност
Много ниски карти и накрая с тази Умереност ,която освен отлагане във времето нищо не ми говори....
Пък и могат да показват моето двоумение във връзка с това дали да го правя изобщо![]()
curi0us написа:
Лично говорихме, но ето, пиша и тук - главата ще си остане. Съдя само по първата комбинация, като винаги най-точна за всяко задаване на въпрос.
4 пентакли на финал ти е достатъчна. Всичко ще си остане цялото.
Че се нервираш премного се вижда също, по 9те меча.
Всичко ще е наред.
И да, възможно е да поизчакаш... за цялото това нещо.
Позволих си да питам картите за преподаването ти изобщо, падна се:
Дявол, Ас жезли, Колелото
И се вижда, че зависиш и от други хора. Но това е едно предупреждение към теб, което ти го отправям и без карти - ПО-СПОКОЙНО и с по-малко емоции и истеризиране.
Всичко ще е както трябва, просто трябва ТЪРПЕНИЕ!
Мнението бе променено 1 път, последно от julia ().
Armid написа:
Понеже не исках въпроса да звучи негативно, задодох го така: Ще има ли успех З. на "разпита" (нямам идея дали е разпит) по повод жалбата? 9 жезли - Паж жезли- Смъртта
Голяма навалица в тия карти, много дворцови. Има притеснение, но тази комбинация ми е по-обнадеждаваща. Тълкувам като че всичко ще приключи с този разпит, със Смъртта на края.
Armid написа:
Имам казус и се нуждая от помощ.
Има жалба срещу мъжа ми и сега той отиде в полицията.
Как ще се развие ситуацията в полицията? Рицар пентакли - 5 меча - Паж чаши
Как ще се развие като цяло ситуацията с жалбата? Кралица пентакли - 2 чаши - Светът
5 меча не ми харесва, естествено, защото смятам, че ситуацията не е кой знае колко безнадеждна, Имам пред вид, не знам какво пише в жалбата, но до колкото мога да си представя не е нещо кой знае какво. Дребни обвинения. т.е. възможно ли е с тези карти да ми казват, че трябва да се притеснявам повече отколкото си мисля?
Като цяло жалбата е от името на момче, но зад него стои майката. Може би тя е Кралица пентакли във втората комбинация. Което ми показва, че явно има някакъв "гръб", не е просто истерясала женичка, ядосана от нещо си.
Моля да кажете мнение, че нещо се сговнясах.