Важна тема Таро Конструкции VII

    Използваме бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с употребата им. Детайли

    • Питах дали двама души ще са двойка.
      Излязоха:
      Кралица пентакли/8 пентакли/ Кралица меч
      Естествено веднага ми се набиха на очи двете кралици. И си мисля, че по тези карти отговорът е "Да. Ще бъдат." 8 пентакли ги свързва, а те показват именно зараждащата се нова връзка, за която е положен много труд.
      После обаче се зачудих друго. Нали във въпроса се пита за мъж и жена. Защо пък ще излизат 2 кралици, вместо крал а кралица да речем. И все пак мисля, че картите казват, че ще са двойка.
    • Една приятелка беше любовница на един "льольо", който я лъжеше и тея, и другата патка, дето му е удома. Приятелката ми май приключи окончателно. Поне така каза. На мен обаче ми стана интересно и за себе си питах картите дали мухляото ще се раздели все пак с приятелката си (официалната)
      Маг/ 3 пентакли/Ас пентакли
      По тези карти си мисля, че няма. Даже напротив. Може и да стигнат до брак. По Мага си мисля, че той е лицемерен и си върти така че на него да му е изгодно и удобно. Не мисля, че има кой знае какви чувства към нея. По-скоро е примирен. Все едно по задължение е с нея...или нещо такова.
    • Сега чета комбинациите по убийствата в Нови Искър. Не съм имала смелостта да питам за тези неща, ужасяващи са отговорите на Таро. Първи въпрос: Наистина ли се е самоубил убиецът?
      Колесницата, Асо мечове, Магът
      Отдавна не съм чувствала яснота с Таро, но ето, че при тези въпроси са толкова кристално ясни и отговорите. Да, сам го е направил, бързал е, било е кратко, безболезнено.
      Втори въпрос:
      Този човек ли е убиецът?
      Рицар Пентакли, Дяволът, 8 жезли.
      Ужасяващ план в главата, подмолен и жесток, бързина
      Отговорът естествено е да, но по-ужасяващото е психиката на този човек, която Таро илюстрира. Що за психопат трябва да си, да натрупваш в себе си тези мисли и потенциали и да ги осъществиш планирано, бързо и без никаква вътрешна самооценка. И какво следва самоубийство, също бързо и без всякакво съждение. Това е някакъв страшен примитив.
    • Прозаичен въпрос, но от доста време искам да продам един апартамент. Питах дали ще го продам до месец: 9 жезли - 4 меча - Светът /Индивидуация

      уф, направо не знам, тоя Свят ще се отвори ли накрая или не?
      • Навиците най-напред са паяжина, после стават здрава мрежа. Испанска пословица
    • Смятам да пиша на един мъж ,който ми е обиден и преди време имахме отношения.Та въпросът ми е как ще реагира,ако му пиша.Изтеглих
      2 меч 2 чаши Умереност
      Много ниски карти и накрая с тази Умереност ,която освен отлагане във времето нищо не ми говори....
      Пък и могат да показват моето двоумение във връзка с това дали да го правя изобщо ?(
    • julia написа:

      Смятам да пиша на един мъж ,който ми е обиден и преди време имахме отношения.Та въпросът ми е как ще реагира,ако му пиша.Изтеглих
      2 меч 2 чаши Умереност
      Много ниски карти и накрая с тази Умереност ,която освен отлагане във времето нищо не ми говори....
      Пък и могат да показват моето двоумение във връзка с това дали да го правя изобщо ?(
      Здравей, julia, според мен тази комбинация не съдържа прогноза, а единствено съвет на Таро към теб да успокоиш топката. Не бързай с писането, а помисли. Цялата конструкция, от двойките са за теб, илюстрират състоянието ти, а Умереността е съветът! Не бързай! 3 пути мери, един път режи! Не искам да се меся, но това е моето тълкувание.

      Нека споделя и аз, че в последните два месеца животът ми се преобърна с главата надолу. Движа се стремглаво и всеки ден има някакво развитие в определена сфера от моя живот. Имам чувството, че е дошло време за разплата.
      Едни комбинации от днес. Става дума за едни лекции, които искам да водя в един университет, за които съм представила конспекта си на професорката, която завежда катедрата. Първоначално всичко тръгна добре, но ето че, сега някои от преподавателите имат претенции към тях и искат още преди да са ги обсъдили на катедра, да отпадне една цяла глава от тях, при положение, че тази част е свързана с основни научни приноси на дисертацията ми. Приноси, които са признати от научното жури в деня на защитаването ми на докторска степен.
      Та ето и комбинациите. Рядко съм в състояние да мисля, когато става дума за самата мен.
      Първи въпрос: Ще отпадне ли тази глава от лекциите ми?
      2 мечове, 9 мечове, 4 пентакли
      Следват няколко комбинации, които изтеглих, защото виждах, че Таро дава нещата в развитие на части.
      1. Кралица Жезли, 10 чаши, 3 пентакли
      2. Отшелникът, 7 пентакли, Жрецът
      3. 6 мечове, Маг, Рицар Пентакли - като тук имах въпрос, дали ще успея да запазя целостта на конспекта ми с лекции.
      Аз мисля, че въпреки първоначалното отрицание и остра реакция на някои от преподавателите ще получа съвет и ще има някакъв консенсус, възможно е да се наложи да уча допълнително, да дообогатявам и развивам, да променя заглавия и определени посоки в тях.
      Това по 3 пентакли, Жрецът и по Рицар Пентакли, вероятно ще се наложи да представям сама съдържанието, т.е. да присъствам лично и да убеждавам по Магът и Рицар Пентакли пак. Отпорът беше голям и докато бях докторант и сега, когато съм вече доктор. НАрушавам статуквото сериозно. НЕщо извън плановете на катедрата. Ще се радвам на мнения на хора от форума.
    • Здравей Ина, няма да отпадне според мен, ще се водят дискусии относно това, ще се проточи малко, но в крайна сметка ще е запази. Успех мила!
    • Ани, мерси, много, надеждата ми е в 4 пентакли. И последната комбинация с Маг и Рицар Пентакли, въпреки, че съм супер зле и не знам изобщо до колко Тарото ми работи. Резултати ще има към края на другата седмица.
    • Лично говорихме, но ето, пиша и тук - главата ще си остане. Съдя само по първата комбинация, като винаги най-точна за всяко задаване на въпрос.
      4 пентакли на финал ти е достатъчна. Всичко ще си остане цялото.

      Че се нервираш премного се вижда също, по 9те меча.

      Всичко ще е наред.
      И да, възможно е да поизчакаш... за цялото това нещо.
      Позволих си да питам картите за преподаването ти изобщо, падна се:

      Дявол, Ас жезли, Колелото

      И се вижда, че зависиш и от други хора. Но това е едно предупреждение към теб, което ти го отправям и без карти - ПО-СПОКОЙНО и с по-малко емоции и истеризиране.
      Всичко ще е както трябва, просто трябва ТЪРПЕНИЕ!
      DIGNITY ALWAYS WIN.
    • curi0us написа:

      Лично говорихме, но ето, пиша и тук - главата ще си остане. Съдя само по първата комбинация, като винаги най-точна за всяко задаване на въпрос.
      4 пентакли на финал ти е достатъчна. Всичко ще си остане цялото.

      Че се нервираш премного се вижда също, по 9те меча.

      Всичко ще е наред.
      И да, възможно е да поизчакаш... за цялото това нещо.
      Позволих си да питам картите за преподаването ти изобщо, падна се:

      Дявол, Ас жезли, Колелото

      И се вижда, че зависиш и от други хора. Но това е едно предупреждение към теб, което ти го отправям и без карти - ПО-СПОКОЙНО и с по-малко емоции и истеризиране.
      Всичко ще е както трябва, просто трябва ТЪРПЕНИЕ!
      Мерси, curious, според мен първата и последната съдържат някаква прогноза. Ще се чака, то е ясно, така или иначе става дума за следващата учебна година. Но тъй като институцията е тромава, добре е, че нещата се задвижват сега. Процесът ще е дълъг или съвсем кратък, ако се отхвърли сега. Има определени стъпки, но да не занимавам всички с това.
      Твоята комбинация не ми дава никаква надежда обаче с това циклещо колело накрая. Но както и да е.
    • Благодаря ти много ,Ина за мнението.
      Ще се опитам да спазя съвета ти и да не избързвам.
      Съжалявам ,че не мога да се включа с мнение относно твоите карти,но не се чувствам готова да давам мнения.
      Определено си личи притеснението и страхът ти по 9 Меч,но както са написали другите ,а и ти самата - 4 Пентакли е една стабилна карта и нещата най вероятно ще се развият в твоя полза
      Късмет!

      Мнението бе променено 1 път, последно от julia ().

    • Я му пиши по-добре.

      По-зле надали има как да стане :)

      Аз пък мисля, че картите ти са добри за намерението ти - да проведеш разговор.
      Събери се и смело.
      DIGNITY ALWAYS WIN.
    • Имам казус и се нуждая от помощ.

      Има жалба срещу мъжа ми и сега той отиде в полицията.
      Как ще се развие ситуацията в полицията? Рицар пентакли - 5 меча - Паж чаши
      Как ще се развие като цяло ситуацията с жалбата? Кралица пентакли - 2 чаши - Светът

      5 меча не ми харесва, естествено, защото смятам, че ситуацията не е кой знае колко безнадеждна, Имам пред вид, не знам какво пише в жалбата, но до колкото мога да си представя не е нещо кой знае какво. Дребни обвинения. т.е. възможно ли е с тези карти да ми казват, че трябва да се притеснявам повече отколкото си мисля?
      Като цяло жалбата е от името на момче, но зад него стои майката. Може би тя е Кралица пентакли във втората комбинация. Което ми показва, че явно има някакъв "гръб", не е просто истерясала женичка, ядосана от нещо си.
      Моля да кажете мнение, че нещо се сговнясах.
      • Навиците най-напред са паяжина, после стават здрава мрежа. Испанска пословица
    • Понеже не исках въпроса да звучи негативно, задодох го така: Ще има ли успех З. на "разпита" (нямам идея дали е разпит) по повод жалбата? 9 жезли - Паж жезли- Смъртта
      Голяма навалица в тия карти, много дворцови. Има притеснение, но тази комбинация ми е по-обнадеждаваща. Тълкувам като че всичко ще приключи с този разпит, със Смъртта на края.
      • Навиците най-напред са паяжина, после стават здрава мрежа. Испанска пословица
    • Armid написа:

      Понеже не исках въпроса да звучи негативно, задодох го така: Ще има ли успех З. на "разпита" (нямам идея дали е разпит) по повод жалбата? 9 жезли - Паж жезли- Смъртта
      Голяма навалица в тия карти, много дворцови. Има притеснение, но тази комбинация ми е по-обнадеждаваща. Тълкувам като че всичко ще приключи с този разпит, със Смъртта на края.
      Според мен, всичко ще завърши благополучно - Паж чаши от първата ти комбинация го тълкувам като помирение. Първо може и да се озъбят по 5 меча, но после ще се разберат, може даже и да му се извинят.
      И аз теглих карти - изхвърча 9 пентакли. Кралица меча, Крал чаши, Рицар жезли. Много дворцови, много нещо :) . Мисля, че нещата ще се оправят, не се притеснявай. По кралицата на първа - и аз смятам, че жена е в основата на жалбата. По Рицаря - ще отмине, няма да има някакви сериозни последствия. Чаши с жезли - като някой да е истерясал, емоциите да са му дошли в повече .
    • Благодаря ти, Калика.
      Сега вече и аз съм призована. В сряда.
      Вече мъжа ми подаде жалба срещу тях, за набеждаване.
      Правно нямат никакво основание, поне от право разбирам.
      Иначе полицаите днес 4 пъти идвали, едва ли щяха да си правят толкова труд, ако не беше за "техен" човек.
      Имат ли вътрешен човек? Крал чаши - Рицар жезли - 6 меча - Според мен има някой, който им разпалва фитила.
      Как ще излезем от ситуацията на края? Кралица меч - 8 меча - 9 меча - не ми харесват тези мечове, ситуацията може да ескалира сериозно. Мечовете сериозно ще задрънчат. Кралица меч+ 8 меч - тая жена е тотално луда, още като я видях, не ми хареса.
      • Навиците най-напред са паяжина, после стават здрава мрежа. Испанска пословица
    • Armid написа:

      Имам казус и се нуждая от помощ.

      Има жалба срещу мъжа ми и сега той отиде в полицията.
      Как ще се развие ситуацията в полицията? Рицар пентакли - 5 меча - Паж чаши
      Как ще се развие като цяло ситуацията с жалбата? Кралица пентакли - 2 чаши - Светът

      5 меча не ми харесва, естествено, защото смятам, че ситуацията не е кой знае колко безнадеждна, Имам пред вид, не знам какво пише в жалбата, но до колкото мога да си представя не е нещо кой знае какво. Дребни обвинения. т.е. възможно ли е с тези карти да ми казват, че трябва да се притеснявам повече отколкото си мисля?
      Като цяло жалбата е от името на момче, но зад него стои майката. Може би тя е Кралица пентакли във втората комбинация. Което ми показва, че явно има някакъв "гръб", не е просто истерясала женичка, ядосана от нещо си.
      Моля да кажете мнение, че нещо се сговнясах.
      Според моето скромно мнение, тепърва ще се развиват нещата. Това не са финални карти с изход. Ти самата си склонна да преговаряш.
    • А по комбинацията с мечовете ми се струва, че прекалено много се нервират всички замесени, без да са се изяснили нещата до край. Възможен е разговор според мен между всички страни, или по-скоро ще се наложи. И ще се изясни всичко, стига с разум да се подходи, мечовете, а не емоции.