Учителски бисери :)

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Учителски бисери :)

   Всеки е бил ученик и помни култови фрази на своите учители. Сега, в разговор с приятелка, си спомних много весели лафове, фрази, направо бисери. Искам да споделя някои с вас :D

   Имах класна, която няма как да забравя никога. Понеже ние в класа много шумяхме и не я слушахме много, тя много чукаше с пръст по катедрата си и накрая й писна и изкрещя: "Ученици, чукането е обидно и за двете страни!!!".
   :D :D :D

   Друг случай: учителка по руска литература (аз съм завършила френска езикова гимназия, но учехме задължително и руска литература, като програма по цивилизация, така както и френска, ама на френски), та госпожата ни преподаваше Мъртви души на Гогол, а съответно никой от нас не носеше повестта. И тя пак така в захлас каза: "Ученици, от утре по две мъртви души на чин!!!".
   :D :D :D

   И трети случай: учител по физическо ни обяснява правилата в баскетбола: "Вкарваш, не вкарваш, важна е стойката!!!".
   Ахахахахаааааааааааааааааа :D

   Какви са вашите спомени за култови фрази и бисери от учители, моля споделете! Хубаво е :)
   Stay soft. It looks beautiful on you.
  • kolevaani1 wrote:

   Олеее ами аз нищо не помня...
   Ми явно няма какво :D
   Ти да не мислиш, че пък аз помня, всичко ми е в мъгла през този период, но това са култови фрази, които просто няма как да забравя ахахаха.
   Stay soft. It looks beautiful on you.
  • Хахахахаа много яка тема! :D :D :D Ще се позамисля. На мен не ми беше любим период престоя ми в училище. Уж се брои, че учих в елитна гимназия, а вътре беше гнездо на оси. Много ме кали това място.

   Имах една учителка, която нямаше чак бисери в такъв смисъл, но много обичаше да ни подрязва крилата, както се казва. По история преподаваше. Най-яркия ми спомен около нея беше как редовно влизаше в стаята с широка усмивка и ни казваше, че както я гледаме "телешки" е ясно, че от нас нищо не става и е по-добре да се самозапалим пред президентството. :D Откровено зла и саркастична жена.

   Ако се подсетя нещо забавно, ще пиша непременно. :D