Second level Awareness

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Second level Awareness

  След оживяването на картите следва процес по вътрешна систематизация и пренареждане. Това е процесът, когато картите сами се подреждат в конструкции, разбира се има и обърнати карти, но не обърнати надолу, а обърнати с гръб към питащия, към Стопанина на Къщата. Това са уникални знаци, кодове по систематизация и на битието.

  Това е ниво в Таро, което аз наричам критичен левъл на познанието в Таро, защото онзи, който има картите, престава да им влияе, те сами определят посоката и търсенията си, ти си само психопомп. Което, само по себе си е уникално. Наблюдавам това при себе си от месец, тъкмо се бях замислила, че изоставам в развитието с езотеричните науки, специално с Таро и това се случи.

  Не ме интересува как ще се приеме, фактите са факти. Може би е чудо, хехеххе, не, не е.

  Таро е жива материя, зад която стоят хиляди еони живот, същности и Пазители и разбира се, че няма да си изоставят градината в неуки градинари, а където трябва да покажат любов към розоберача, го правят.

  Та, като един розоберач на късни вселенски рози, се радвам, че картите ми освен, че оживяха преди 15 години, вече и се пренареждат сами.
  Stay soft. It looks beautiful on you.