Чат 4

  Използваме бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с употребата им. Детайли

  • Не е реално колко са обидчиви хората в нета... понякога се отчайвам. Все по-често се убеждавам, че виртуалното пространство е начин за избиване на комплекси и пасивна агресия. Жалко.

   Визирам групите във фейса. И то не българските.
  • Ново

   webstage.bg/horoskopi/4675-ast…ta-drevna-kato-greha.html

   Разочарована съм от Уебстейдж. На фона на всичките им добри статии това просто закопа всичко. :D

   Религиозният популизъм прониква навсякъде. И много чудно защо именно тези, които живеят според “Бога” най-самоотвержено отказват да отворят очите си за истината и да живеят живота си спокойно. А уж сме в 21 век...

   Траджеди.
  • Ново

   Webstage затова са web_stage, дават изява на всякакви странни неща, малко по-надолу от самата статия виждаме и материали за това как "в БЛИЗНАЦИ душата се разкъсва на две" и т.н.
   Самият сайт май няма някаква конкретна насоченост, и аз да напиша материалче, сигурно и него ще пуснат. :D
   DIGNITY ALWAYS WIN.
  • Ново

   Напоследък са се отворили на религиозна тематика нещо.

   Хората ги е засърбяло покрай Прайда, нищо чудно. “Миролюбивите християни” изпълзяха от дупките.
  • Ново

   Аз искам да зная, защо нашите продажни медии мълчат, че група циганори изнасилиха момиче на 13 години в Германия???
   Искам да зная, защо всички мълчат като еди какво си на онова си и не изпитват срам, никой да не подхване темата?

   Искате да кажете, че в българия няма циганскии проблем ли, че не изнасилват бабички и не пребиват старци по селата? Искате да кажете и да премълчите, че такова нещо няма ли?

   Искате да ми отклоните вниманието с Русия и другаря Путинчо ли???
   8 долни циганора изнасилиха момиче на 13 години в Германия, а вие мълчите. Позор!

   Така е, ние сме велики, не само че сме създали света, но и всички абзуки на света, както и сме цивилизациия преди Египетската и Шумер.
   Политкорекността убива.

   Ние сме царе на мълчанието. Царе на нищото. Царе на социалката. Царе на обикалянето на врачки и цигански магии.
   Царе на простотията.
   Copyright © 2015 Mona Vendor. Всички права запазени.
  • Ново

   Maya Zhivkova

   Вчера в 13:15 ·
   Най-силният аргумент на социалните инженери е доводът "а ако се случи на теб?"

   Против гей парада си. Веднага се намира някой да ти каже: "Може да се случи на всеки! А ако се случи на теб детето ти да е гей?". Тоест, хората веднага правят асоциация между състоянието гей и социалното събитие гей парад. А аз с гейовете нямам проблем. Имам много приятели от тях - чудесни хора и аз много си ги обичам. И никога не съм ги възприемала за различни от себе си. Ако детето ми е такъв гей, аз съм напълно окей. Но ако детето ми ходи на гей парад с перце в дупето - имам проблем. И съм категорично против политическата експлоатация на хомосексуалните хора, включително гей парада.

   Същото за бежанците. "А ако тук стане война? Може да се случи на всеки!" И отново - асоциация на тежко състояние като войната с безконтролното пропускане на милиони хора без документи, повечето от които от невоенни райони, и систематизирането им не във временни бежански лагери, а на постоянни социални помощи.

   Същото за терористите и убийците. "Не го съди, ти не знаеш какъв е бил живота му! А ако се случи на детето ти?".
   А ако случайно възроптаеш срещу нещо, което няма как "да се случи и на теб", например религията на мира, пак има готов отговор: "Ами ако в следващия живот се родиш мюсюлманин??"

   Статистически, мили хора, няма как да ви се случи всичко от това, което чрез неосъждането си не желаете да ви се случи. Малко вероятно е детето ви да стане едновременно гей, сериен убиец и да се роди мюсюлманин в следващия живот.

   Но практически липсата на реакция към всички неща, които не харесваме, им позволява да процъфтяват и да се развиват в нашия свят. И то се вижда реално - светът ни вече е пълен с мюсюлмани, убиец беше номиниран от Българския хелзинкски комитет за човек на годината, а гей парадът, на който повечето парадиращи са активисти на грантови хранилки, а не гейове, се превърна в норма.
   Copyright © 2015 Mona Vendor. Всички права запазени.
  • Ново

   На един клон кибичат две гарги и наблюдават съседното дърво.
   На него, от гнездото се подава костенурче и смело се опитва да лети, махайки с крачета, но тупва в тревата.
   –Дали да не му кажем, че е осиновено? - пита едната.
   Copyright © 2015 Mona Vendor. Всички права запазени.
  • Ново

   The mysteries of universal wisdom are not sealed off mainly through secret codes. They are established in the territory of Ethics and Discernment: only an honest heart will be able to read them.
   Copyright © 2015 Mona Vendor. Всички права запазени.
  • Ново

   Много разсъждения за прости неща. Меркел е на власт вече дълги години и е загубила всякаква връзка с реалността. Т.е. самозабравила се е. И не може да си представи Германия, без тя да е канцлер.
   По всевъзможни начини ще оправдава поведението си, ще шикалкави и ще върви а наляво, а надясно, въпреки очевидния си позор. Няма да проумее никога, че е сгрешила или че продължава да греши. Няма капацитет за това.

   Достатъчно ми е да чуя ужасният й акцент и равен тон, докато говори за издвателствата на мигранстката сган върху автентичното местно население. Човек, който говори с подобен равен тон за трагични неща, е най-малкото дълбоко увреден, с ниво на емоц. интелигентност, равна на зелена еуглена.
   От нея не очаквайте чудеса. Мисля си, че нейният финал е близо. От друга страна, просто няма организъм, който да не се защити срещу тежък вирус. С всички сили, дори и да ги наричат "популистки" партиите антитела. Ама кой ги нарича такива - ненормални левундери с мании да спасяват света. Ами спасете ни от себе си, бе!

   Днес светът е Тръмп, ако иска да оцелее сред блатото от ненормално говорене и шарени чорапи + розови вагини. Не може да наричаш бруталните изнасилвания, специфика на етноса, и да си нормален.

   Въпросът за миграцията е решаващ за запазване на единството на Европа, смята Меркел
   Copyright © 2015 Mona Vendor. Всички права запазени.
  • Ново

   Само в България, човек може да стои на работа и да мисли, откъде да изкара пари!

   Усмихната седмица от мен :)
   Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.