Pinned Курс по Таро за напредващи

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Курс по Таро за напредващи

   Здравейте, организирам курс по Таро за напредващи. Въз основа на вече придобити познания (независимо дали сте минали индивидуалния курс по Таро при мен или имате самостоятелен опит), курсът за напредващи ще утвърди вече наученото, ще стабилизира познанията и ще канализира Таро практиките така, че да придобиете увереност и да постигнете точна прогностика за различни видове въпроси. Акценти в курса ще бъдат: - определяне на времето чрез картите - работа с дворцови карти (определяне кои дорцови карти и кога означават конкретно лице/лица и кога не) - прогностика за здравословни проблеми - дългосрочна прогностика за глобални събития (отговор на въпроси, свързани дали изобщо дадено събитие ще се състои в живота на човека и кога ще се случи) - запознаване на принципите на работа и програмиране на Порти Пускам темата, за да видя дали има желаещи за курса, за да мога да организирам чисто формално нещата. Благодаря за вниманието :)
   Stay soft. It looks beautiful on you.
  • Подробности:

   Курсът ще бъде изцяло интерактивен, т.е. онлайн. Всички участници от курса ще имат общи занимания, като ще се праща линк през Google hangouts, а всеки курс ще бъде записван и качван в youtube, ако някой не успее да присъства онлайн. Това дава възможност, всеки да си научи материала и да гледа записа колкото пъти иска. Да си го записва и т.н.

   Въпросът е да се запишат достатъчно хора, за да зная как да организирам курсовете, но засега се очертава да е вечер или през уикенда.
   Stay soft. It looks beautiful on you.