Колко от вашите мечти някога се сбъднаха към днешна дата?

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Колко от вашите мечти някога се сбъднаха към днешна дата?

   Здравейте :) Би било интересно да споделите колко от вашите мечти някога към днешна дата са се сбъднали. Намирам този споделен опит за положителен, не само ретроспективен, но и обнадеждаващ. Защото човек се променя, но винаги има едни константни мечти, които ни обвързват с това да сме себе си и това, което ни отличава от всички останали на тази земя <3
   Stay soft. It looks beautiful on you.
  • Засега николко.. Мечта ми е да знам как функционира този свят. Разни такива мечтици винаги ме развълнуват и разпалват чудовищната лакомия за още и още, която дреме вътре у мен, ха-ха.
   :evil: надежда всяка тука оставете :evil:
  • Trick wrote:

   Засега николко.. Мечта ми е да знам как функционира този свят. Разни такива мечтици винаги ме развълнуват и разпалват чудовищната лакомия за още и още, която дреме вътре у мен, ха-ха.
   Едва ли са николко.
   Пораснал си.
   Stay soft. It looks beautiful on you.
  • Ми николко. Тея мечти и тва сбъдване са нещо определено, което ще се случи в определен момент от времето. Не е като да щракнеш с пръсти и да промениш веднага цялата реалност. А аз това искам. Да щракна с пръсти.
   :evil: надежда всяка тука оставете :evil:
  • И изобщо какви мечти пък да имат едни скелети покрити с кожа. Какви мечти, когато си равностойното на играчката робот в магазина. Земята и безцелно пъплещите скелети по нея... Просто страхотно, хахах..
   :evil: надежда всяка тука оставете :evil:
  • Мечтите се променят във времето, не е нужно да са велики и нереални.
   Естествено е някакви си детски мечти от миналото да си останат там - в света на измислиците.
   Колкото до моите, имам сбъднати мечти. Но едва ли ми предстои да стана астронавт и да полетя в космическото пространство :D Навремето мотивите ми зад таро бяха мечти, сега рефлексията обаче ми носи друг светоглед.
  • Аз знам колко успокояващо звучи да си кажеш, че мечтите не е нужно да са велики и нереални. Но не смятам да попадам в сладката прегръдка на примирението. Ще продължа да упорствам в желанието си да надскоча човешкото.
   :evil: надежда всяка тука оставете :evil: